BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Fagligt stærk og engageret underviser søges til undervisning i dansk som andetsprog på Læreruddannelsen i Odense.
På læreruddannelsen søger vi en stærk profil inden for områderne andetsprogsdidaktik og sprogtilegnelse til undervisning af lærerstuderende samt varetagelse af forsknings- og udviklingsaktiviteter i relation til grundskoleområdet.
Jobbet
I hverdagen arbejder vi på læreruddannelsen målrettet på at sætte de studerende i stand til at planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisning i grundskolefagets kompetenceområder samt bidrage til at vores studerende kan gå videre i andre typer af studier.
Dit bidrag vil være undervisnings- og udviklingsaktiviteter, der adresserer et fagligt felt inden for flersprogethed, sprog- og kommunikationsundervisning, sproglig diversitet, kultur og identitet. Det vil nærmere bestemt sige undervisning, vejledning og prøveafvikling både i grundfaget ”Dansk som andetsprog” på 5 ECTS samt i undervisningsfaget ”Dansk som andetsprog” på 35 ECTS. Du vil endvidere skulle fungere som vejleder og eksaminator i forbindelse med de studerendes praktik og professionsbachelorprojekter.
Ydermere skal du gerne kunne undervise i dansk eller i fag inden for den pædagogiske fagrække, dvs. pædagogik og almendidaktik eller pædagogisk psykologi.
Arbejdsopgaverne kan ydermere bestå i varetagelse af forsknings- og udviklingsaktiviteter ved Center for Anvendt Forskning i Pædagogik og Skole samt efter- videreuddannelse af lærere i afdelingen for Kompetence- og Organisationsudvikling.
Din profil
- Det er et krav, at du som minimum har en uddannelsesbaggrund på master- eller kandidatniveau, der specifikt adresserer områderne flersprogethed og andetsprogsdidaktik.
- Du skal kunne indgå i samarbejdsrelationer med kolleger - både i fag og på tværs af fagområder, fx omkring tilrettelæggelse af de studerendes praktik.
- Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning på en videregående uddannelse, gerne en professionsuddannelse.
- Det er en fordel, hvis du har kendskab til grundskoleområdet.
- Det er en fordel, hvis du har erfaring med forsknings- og udviklingsaktiviteter, gerne i relation til uddannelses- og/eller skoleområdet, eventuelt på baggrund af en Ph.d.-grad.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2023 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer i gennemsnit om ugen.
Dit primære arbejdssted er Læreruddannelsen i Odense, men med mulighed for mødevirksomhed og undervisningsaktiviteter på UCL’s øvrige adresser i Jelling, Vejle og Svendborg.
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.
Har du en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.
Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år.
Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter stillingsstrukturen fra 2013.
Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.
Du kan alternativt aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3 - 6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt med en afkortet adjunktperiode.
UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelses- og forskningsleder Nanna Breinholt Klitø på nakl@ucl.dk eller 5115 5664.
Ansøgning
Send din ansøgning via vores hjemmeside ucl.dk/job senest den 18. september 2023. Samtaler forventes gennemført i uge 39.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 18-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://ucl.hr-on.com/show-job/161769?linkref=133179&locale=da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902276