Bliv social- og sundhedsassistent i Rosengårdsgruppen med fokus på tværfagligt samarbejde

dato

Er du vores nye kollega, der brænder for tværfaglighed? Og vil du være med til at udvikle os, så vi er klar til at indføre faste teams?

Lige nu søger vi en social- og sundhedsassistent til Rosengårdsgruppen, der har lige så meget fokus på faglighed, tværfagligt samarbejde og godt kollegaskab som os. Vi kan tilbyde dig en fast stilling i dagvagt på mellem 32 – 37 timer ugentligt med mulighed for arbejde hver 2. eller 3. weekend, alt efter dit ønske.

”Hos os er vi dybt engagerede og interesserede i både borgerne og i hinanden som kollegaer og faglige sparringpartnere. Vi er ikke noget uden hinanden, og vi er meget ligeværdige i vores samarbejde. Alle har en stemme i fællesskabet og vi bliver hørt alle sammen. Og det er faktisk lidt unikt for en arbejdsplads”, siger Christoffer og Mette.

Om vores arbejdsplads - Rosengårdsgruppen
Vi er en personalegruppe med 40 dygtige medarbejdere fordelt på SSH’er, SSA’ere, sygeplejersker, ergoterapeuter, en fysioterapeut samt flere elever og studerende. Derudover har vi to dedikerede ledere, Dorthe og Alexia, der altid har telefonen og døren åben, og som sætter en ære i at have styr på maskinrummet ift. koordinering og planlægning - og i at køre en anerkendende, motiverende og lyttende lederstil.

Vi møder allesammen ind om morgenen på Østerbæksvej 83, 1. sal, og starter hver dag med et morgenmøde, med sparring og informationer. Vi bor i forbindelse med Havebæk plejecenter og har gode parkeringsmuligheder, fine fællesfaciliteter og fri kaffeordning. Det der virkelig kendetegner vores arbejdsplads, er et meget tæt fagligt og ligeværdigt samarbejde mellem alle faggrupper.

Vi sidder på kontor sammen og det giver de bedste muligheder for et tæt kollegaskab, daglig sparring og for at arbejde med din egen faglighed. Flere medarbejdere er enige om, at det har stor værdi at dele kontor: ”Det er et kæmpestort plus, at vi alle sidder på samme kontor og ser hinanden hver dag. Det giver så meget mening for både os og borgeren. Vi kan sparre og handle hurtigere og der bliver fulgt op. Og vi kan sige tingene til hinanden med det samme”. Der vil inden for de næste 2 år arbejdes med faste team.

Vores borgere og rehabilitering i fokus
I Ældre- og Handicapforvaltningen og hos Rosengårdsgruppen, er rehabilitering grundlaget for samarbejdet med vores borgere. Alle borgerne tildeles et rehabiliteringsforløb alt efter hvilken livssituation de befinder sig i. Læs mere om vores forvaltning, de forskellige forløb og borgergrupper Odense Kommunes hjemmeside.

Vi er en del af forløb vedvarende sygdomsudvikling og geografisk dækker vi den syd- og sydøstlige del af Odense Kommunes hjemmepleje. Her har vi specialiseret os i borgere med vedvarende sygdomsudvikling som fx Demens, Parkinson og Sklerose – og vi er hver dag med til at gøre en kæmpe forskel for en sårbar borgergruppe, med mange udfordringer.

Vi kender alle vores borgere rigtig godt og følger de fleste af dem gennem et langt sygdomsforløb. Her har vi et stort fokus på helhedspleje, overskuelige mål samt samarbejde og koordinering med pårørende, fagpersoner og specialister – og er med til at skabe livskvalitet og et værdigt liv for den enkelte, i deres eget hjem. 
 
Det skaber en spændende og udfordrende hverdag, hvor vi som medarbejdere og ledere skal tænke i koordinering af indsatser med de rette fagpersoner, forebyggelse, træningspotentiale, brug af velfærdsteknologi og meget mere.  
  
Frihed under ansvar og en stærk tværfaglig kultur 
Vi har i Rosengårdsgruppen arbejdet meget med udvikling af både vores arbejdsplads og vores kompetencer, Vi har et stort fokus på fortsat at højne fagligheden i gruppen, da vores borgere i eget hjem bliver mere komplekse.

Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for kontinuitet, helhedspleje, samt faste medarbejdere hos den enkelte. Det gør vi bedst ved at have et stærkt hold, med tilstrækkeligt ansatte og med den rette sammensætning af kompetencer - og det er derfor vi nu søger flere SSA-kollegaer.

Hos os er der derfor både stor mulighed for at få meget ansvar, som SSA, et rigtig tæt og ligeværdigt samarbejde med alle dine kollegaer - samt mulighed for udvikling og opkvalificering af kompetencer.
 
Derudover tilbyder vi: 

  • Mulighed for at fordybe sig i den enkelte borgers forløb med stort fokus på helhedsperspektivet
  • Mulighed for et meget selvstændigt opgaveansvar i hverdagen, og for et tæt samarbejde med sygeplejerskerne og dine andre kollegaer
  • Fokus på kompetenceudvikling. Vi tilbyder blandt andet alle nyansatte et 15 dages demenskursus samt har vi fokus på andre formere for kurser
  • En gruppe dygtige og dedikerede kollegaer som arbejder målrettet i henhold til borgers ønsker og behov ud fra en rehabiliterende tankegang
  • Tværfaglig sparring og udvikling. Vi holder tværfaglige møder, hvor alle faggrupper, på tværs af geografi og specialer deltager og sparrer omkring forskellige faglige perspektiver på borgerens forløb. Samt triagere borgerne, for at havde fokus på den enkelte borgere behov
  • Monofaglige møder med fokus på sparring og udvikling indenfor eget fagområde
  • Der er tværfaglige og triageringsmøder løbende, hvor vi samarbejder på tværs
  • Stor fleksibilitet ift. vagter og fokus på balancen mellem privatliv og arbejde   
Derudover får du en gruppe engagerede og omsorgsfulde kollegaer med stort fokus på ligeværdighed og gensidig respekt for hinanden. Vi har også et festudvalg, der står for at arrangere julefrokost, sommerfest, gaveindsamlinger og af og til en fredagsbar, hvor alle kan droppe forbi til en øl eller sodavand, hvis de har tid og lyst.

Hos os tror vi desuden på vigtigheden af en grundig og professionel introduktion. Du kommer derfor som nyansat gennem et 4 ugers introforløb, hvor du kører med både hjælpere, assistenter, terapeuter og sygeplejersker i forskellige ruter, så du får et grundigt indblik i arbejdsgange og samarbejdsmuligheder - og du føler dig tryg og klædt på til at køre dine egne ruter.

I den forbindelse er de tre kollegaer enige om, at: ”det er det bedste introforløb nogen af os har prøvet! Det bliver virkelig prioriteret og der er afsat tid til at du kan nå hele vejen omkring i din intro”.

Om dig
Vi søger dig, der har hjertet på rette sted - og som derudover har evnerne og lysten til at: 
  • Prioritere din faglighed højt og mestrer sundhedsfaglige udfordringer
  • Arbejde ud fra den rehabiliterende referenceramme med fokus på hvilke faglige tiltag der kan understøtte borgerens rehabiliteringsproces
  • Arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et målrettet tværfaglige samarbejde
  • Løse udfordringer i stedet for at ”tale dem op” og som kan lide, at ikke to dage ligner hinanden  
Derudover er det vigtigt for os, at du er åben, faglig nysgerrig, reflekterende og tager del i at udvikle praksis. Ligesom vi lægger vægt på at du tager ansvar for din kommunikation, som er professionel, når du er på arbejde. Derudover ser vi gerne at du har kørekort samt flair for dokumentation og IT. Nexus er det nye styresystem i Odense Kommune, så hvis du kender systemet, er det et plus.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Tiltrædelse den 1. februar 2025.

Vil du vide mere? 
Vil du vide mere så er du velkommen til at kontakte rehabiliteringsleder Dorthe Weber eller assisterende rehabiliteringsleder Alexia Rehné Cortes på tlf. 65 51 36 38.

Kom gerne forbi! Du er meget velkommen til at komme forbi en dag for at se huset og møde dine måske kommende kollegaer, inden du sender en ansøgning. Bare ring eller skriv i forvejen, så finder vi en dag snarest muligt, 

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 11. december 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 16. og den 17. december 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Østerbæksvej 83, 1., 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6154689

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet