Syddansk Erhvervsskole: Undervisere til automatikteknikeruddannelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en stærk el-teknisk baggrund med programmeringserfaring og brænder du for at formidle din viden?

Ønsker du en ny hverdag hvor omdrejningspunktet er undervisning af kommende, dygtige faglærte, på et højt fagligt niveau og med de nyeste teknologier i værkstederne?

Så er jobbet som underviser på automatikteknikeruddannelsen sikkert interessant for dig.

 

Som underviser på automatikteknikeruddannelsen i Robot, teknologi og automatik (RTA) på Syddansk Erhvervsskole bliver du en del af et team af både erfarne og nye undervisere. Alle er stærke i professionen som underviser med afsæt i en faglig baggrund og tidligere karriere som faglært, ingeniør, maskinmester og/eller automationsteknolog. På samme måde får du mulighed for at præge din fagkombination, så du kommer til at undervise i det, der er dine spidskompetencer. Som udgangspunkt kommer du til at undervise på hovedforløb 1 og 2.

 

 

Fra en undervisers hverdag

Jacob er underviser og fortæller: ”Jeg er blevet utrolig glad for mit job som underviser på automatikteknikeruddannelsen. Jeg har altid godt kunnet lide at forklare ting til andre, så skiftet fra automationsbranchen til lærerjobbet har jeg ikke fortrudt. Det er meget tilfredsstillende at se eleverne rykke sig fagligt og så lærer jeg selv en masse, da jeg ofte bliver udfordret af spørgsmål fra eleverne. Samtidig er jeg blevet mere glad og tilfreds i hverdagen, da jeg lang tid i forvejen ved, hvornår jeg er i skema og dermed nemmere kan planlægge den nogle gange travle hverdag, som et familieliv kan medføre.”

 

I RTA har vi et stærkt fokus på erhvervsuddannelsen og samtidig bidrager vi til samarbejdet med virksomheder om efteruddannelse og udviklingsprojekter, hvor aktiviteterne peger ind i ny teknologi, bæredygtighed og udvikling af sociale kompetencer – ofte i et globalt perspektiv.

 

Vi er på udkig efter nye kollegaer, der kan byde ind på et eller flere af følgende områder:

 

  • El-teori, herunder gældende standarder inden for maskinbygning og sikkerhed på maskiner
  • PLC programmering
  • Robotteknologi
  • El-motor
  • Styring og regulering
  • Industrielle netværk
  • Hydraulik
  • Pneumatik

 

Hos os er der ingen, der kan det hele. Vi organiserer udvikling og undervisning, så vi udnytter og udvikler vores individuelle spidskompetencer og til sammen danner de absolut stærkeste teams.

 

Vi lægger vægt på, at du er en ambitiøs og engageret teamplayer, der bliver motiveret af at formidle både velkendte og nye teknologier og du tænker din nye rolle i klasserummet som en spændende udfordring. Du kan altid hente pædagogisk og faglig sparring hos kollegerne og du kan glæde dig til at følge diplomuddannelsen i erhvervspædagogik, som bliver en god platform i dit professionsskift.

 

Vi forventer, du har en faglig uddannelse inden for området og har suppleret med fag på relevant, videregående uddannelse. Du har minimum 5 års relevant erhvervserfaring.

 

 

Om ansættelserne

Stillingerne er på fuldtid med løn og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring og kompetencer. Hertil kommer 18% pensionsordning. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser, hvor vi lægger vægt på fleksibilitet i planlægning og tilrettelæggelse i lyset af familievenlig personalepolitik.

 

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen og foregår i arbejdstiden.

Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Odense. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via sde.dk/ledigestillinger så vi har den senest onsdag den 13. september 2023. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 38 og 39.

 

 

Mere at vide – vi gi´r en kop kaffe

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Michal Riber på telefon 2163 9057 for en snak om stillingerne og gerne aftale tid til en kop kaffe.

 

Besøg Syddansk Erhvervsskole på en kort virtuel rundtur – se vores rundvisningsvideo.

Se mere om automatikteknikeruddannelsen her – SDE Automatikteknikerlærer UT - YouTube

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddansk Erhvervsskole, Munkebjergvej, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=sde&JobNoticeId=1486

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5898156

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet