Behandlende socialrådgiver søges til Smertecenter Syd, Afd. V - OUH

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En stilling som behandlende socialrådgiver 32 timer ugentligt er ledig til besættelse 1. oktober 2023 eller snarest derefter. Hvem er vi?
Smertecenter Syd er en del af Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V OUH Odense, beliggende på Heden 9.
Det består af et funktionslederteam, en professor, overlæger, afdelingslæger, reservelæge, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, fysioterapeut, AC-medarbejder og sekretærer.

Centeret har regionsfunktion i forhold til behandlingen af patienter med kroniske komplekse smerter og har desuden et psykoedukationstilbud til patienter med en let til moderat grad af funktionelle lidelser.
Indsatsen for patienter med funktionel lidelse er under udvikling i samarbejde med andre sygehusafdelinger i Region Syddanmark.

Hvordan arbejder vi?
Omdrejningspunktet i vores behandling er en tværfaglige indsats i samarbejde med den enkelte patient og evt. pårørende ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv.
Behandlingen består af en kombination af individuelle samtaler og holdbehandling.
Vi ønsker at øge den enkelte patients livskvalitet og funktionsniveau. Dette gør vi bl.a. gennem en øget smerteforståelse, patientuddannelse og et bredt bio-psyko-socialt behandlings-set-up. En del af behandlingen er i form af psykoedukation og stressreduktion på hold.

Vi konfererer løbende vores patienter på tværfaglig konference med henblik på at sikre kontinuitet og kvalitet i behandlingen. Vores tværfaglige samarbejde er båret af åbenhed, respekt og en god tone.

Smertecenter Syd har fokus på klinik, forskning og formidling og særligt samspillet mellem disse. Vores behandling er evidensbaseret, og vi forsker løbende på de kliniske indsatser. Vi har forskningsprojekter både internt og eksternt med såvel nationale som internationale samarbejdsparter. Vi arbejder med formidling af viden om kroniske komplekse smerter og har senest udviklet Smerteinfo.dk som en platform for formidling af smerterelevant viden. Vi forestår desuden undervisning til Syddansk Universitet, primærsektor, kommuner og andre relevante samarbejdsparter, ligesom vi hvert år har mange studerende fra forskellige studieretninger.

Vores arbejde er båret af høj faglighed og engagement. Vi arbejder udviklingsorienteret og visionært med vores felt i forskellige interne og eksterne fora, og vi holder vores viden opdateret gennem deltagelse i såvel nationale som internationale konferencer.

Om stillingen
Socialrådgiverne indgår i det tværfaglige behandlingsteam med særligt ansvar inden for det socialpsykologiske område. Arbejdsopgaverne består primært i:

  • Individuelle samtaler med patienter, der har et aktivt beskæftigelsesforløb for, at patienten får skabt rum og stressreduktion til at kunne indgå i behandlingsforløbet.
  • Psykosocial behandling via kortere individuelle samtaleforløb og holdbehandlingsforløb
  • Kortlægning af psykosociale problemstillinger, ressourcer og behov hos patienterne gennem samtaler som en del af det tværfaglige behandlingsforløb.
  • Samarbejde og formidling af behandlingen i forhold til eksterne fagpersoner/instanser herunder udarbejdelse af skriftlige beskrivelser af behandlingsforløbet.
Hvad forventer vi af dig?

  • Uddannelse som socialrådgiver.
  • Velfunderet arbejdsmæssig erfaring, herunder krav om erfaring, gerne længerevarig, fra beskæftigelsesområdet, og særligt relevant fra sygedagpengeområdet.
  • Viden om og erfaring med kognitiv behandling, ACT og/eller mindfulness/afspænding vil være en fordel.
  • Gode formidlingsevner mundtligt såvel som skriftligt.
  • Kan arbejde selvstændigt og tværfagligt.
  • Lyst og evne til at undervise internt og eksternt.
  • Har gode menneskekundskaber.
  • Er positiv og har lyst til såvel personlig som faglig udvikling.
  • Er omstillingsparat, har overblik og kan lide at have mange bolde i luften.
  • Kan trives i et miljø, som er i konstant forandring.
Hvad kan du forvente af os?

  • En spændende arbejdsplads med et godt fagligt miljø og med engagerede og dygtige kollegaer.
  • Stor selvstændighed i opgaveløsningen.
  • Gode muligheder for deltagelse i udvikling af faglighed, metoder mv.
  • En uhøjtidelig omgangstone, hvor humor trives.
  • En arbejdsplads i udvikling og bevægelse.
  • Varierede og spændende arbejdsopgaver.
  • Muligheder for relevant efteruddannelse.
  • Se i øvrigt funktionsbeskrivelse
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Afdeling V
Smertecenter Syd hører under Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V.
Afdeling V er en stor og kompleks afdeling med omkring 850 medarbejdere, som prioriterer og værdsætter tværsektorielt og fagligt samarbejde. Afdelingen er kendetegnet ved en meget høj grad af specialisering, hvor vi supplerer hinanden og sygehuset på tværs af specialerne.
Afdeling V’s strategi Hele patienten beskriver afdelingens vision, mål, indsatser og aktiviteter. Med henblik på at opnå målene, definerer strategien byggesten og løfter til patienter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle i Afdeling V medvirker til at indfri strategien.

Kontakt
Yderligere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til behandlende socialrådgiver Anne Sofie Schou Funch eller Lene Kit Rasmussen på telefon 6541 3869.
Ansøgning stiles til ledende overlæge Kristina Espesen.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Sidste ansøgningsfrist er søndag d. 20. august - mhp. ansættelse pr. 1. oktober 2023.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført d. 25/8-2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Universitets Hospital, Sdr. Boulevard 29, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=226072&DepartmentId=6897&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880412

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet