Vil du vise dit dyr frem på Dyrskue-TV?

Profilbillede
dato

Desværre har Corona endnu engang været årsag til at årets dyrskue ikke kan gennemføres som en fysisk begivenhed. Derfor efterlyser arrangørerne nu dyr, som skal vises frem på Dyrskue-TV i stedet for. Måske er det dit dyr, der skal vises frem?

Den hyggelige weekend på Dyrskuepladsen er aflyst og skal i stedet erstattes af en online begivenhed, hvor alle besøgende alligevel vil få en følelse af at være med til et dyrskue. På Dyrskue-TV skal heste, kaniner, kvæg og alle de andre dyr nemlig vises frem.

Nu efterlyser arrangørerne bag begivenheden videoklip med alle jeres dyr. Videoklippene skal filmes hjemme hos jer selv. Dyrene skal ikke være pænt opstillet, men klippene skal i stedet være en fortælling om dit dyrs liv. Derfor kan du optage dit videoklip på marken, i stalden eller hvor det passer hjemme hos dig.

Alle videoklip vil blive klippet sammen og udkommer den 11.-13. juni, hvor der ellers skulle have været afholdt dyrskue. 

Det Digitale Dyrskue er allerede åbnet, så du kan allerede nu gå på opdagelse i det online univers med spil, videoer og lege. 

Har du lyst til at få dit dyr med på Dyrskue-TV, så er det altså nu skal filme og sende afsted til Det Fynske Dyrskue.

Kilde: Redaktion