Svømmeklub i Odense vinder sponsorat på 20.000 kroner

Foto: PR
dato

De lokale ildsjæle i H2Odense har netop fået tildelt et sponsorat på 20.000 kroner til konkurrenceafdelingen Swim Team Odense. Pengene skal blandt andet gå til nyt udstyr, der skal gøre træningen endnu sjovere. 

Boxit gik i starten af året i luften med et nyt koncept for at tildele støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle. I Odense har virksomheden netop uddelt 20.000 kroner til H2Odenses Swim Team Odense, der vil bruge den tildelte støtte på nyt udstyr i form af svømmefaldskærme til træningen.

 H2Odense har under Swim Team Odense konkurrencesvømmere, der har præsenteret ved nationale stævner, er danske rekordholdere og verdensklassesvømmere. Visionen er derfor heller intet mindre end at være det bedste trænings-, udviklings- og performancemiljø inden for svømning i Danmark, og det skal de tildelte sponsorkroner bruges på at støtte op om. Det sker blandt andet i form af nyindkøb af svømmefaldskærme, der skal give en alsidighed i træningen og gøre det sjovere for de mange unge hårdtrænende børn og unge, der er medlemmer i klubben.

 Andenpladsen på 5000 kroner gik til Odense Gokart Klub.

Boxit har udvalgt de nominerede blandt de ansøgninger, der er kommet ind, og de nominerede har efterfølgende selv været ude at påvirke deres organisation og støtter til at stemme på dem på Boxits hjemmeside, hvor der allerede nu er åbnet for ansøgninger til 2025.

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk 

Kilde: BOXIT
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.