Studentermedhjælper til Web og Fælles Kommunikation

Profilbillede
dato

Har du mod på at prøve kræfter med kommunikation og web på Fyns største arbejdsplads? Har du flair for kommunikation på digitale platforme og interesse i tekniske løsninger? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Borgmesterforvaltningens Kommunikationsafdeling!

Web & Fælles Kommunikation i Borgmesterforvaltningen leder efter en energisk og engageret studentermedhjælper, der har flair for digitale løsninger.

Er du helt med når snakken falder på CMS, SEO og brugerrejser på nettet, og kan du formidle klare budskaber med et godt blik for målgrupper, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som studentermedhjælper vil dine primære opgaver være at hjælpe med forskellige opgaver i tilknytning til www.odense.dk og kommunens intranet. Du vil også kunne blive inddraget i kontorets andre kommunikationsprojekter og blive en del af hverdagen i et travlt kontor, der bidrager aktivt i at understøtte den store transformation af Odense.

I Odense har vi en klar vision for en bæredygtig fremtid, hvor den sociale, miljømæssige og økonomiske bundlinje spiller sammen. Odense skal være rammen om det gode liv, hvor man har lyst til at slå rod og blive boende, og hvor familier lever den gode hverdag. I Odense vil vi med andre ord være en storby med omtanke. Som studentermedhjælper hos os får du mulighed for at være en del af byens bevægelse og sikre sammenhæng i kommunikationen om Odense både internt og eksternt.

Om os
Som kommunens centrale kommunikationsafdeling arbejder vi bl.a. med alt fra SoMe strategier og content, pressehåndtering, kommunikationsplanlægning, web-udvikling og grafiske opsætninger. Det kunne vi godt bruge en ekstra hånd til - og det er her, du kommer ind i billedet!

Web & Fælles Kommunikation arbejder med bystolthed, positiv synlighed, medarbejderopbakning og omdømme gennem fælles kanaler, strategisk, prioriteret kommunikation og kommunikationsmæssig understøttelse af direktørgruppen og Borgmesterforvaltningens chefgruppe.

Du bliver en del af et team med fagligt dygtige kollegaer, højt til loftet og masser af godt humør og en unik mulighed for at få erfaring med at arbejde i en politisk drevet organisation.

Om jobbet
Som studentermedhjælper vil du blive inddraget i mange forskellige opgaver på kontoret, blandt meget andet:

  • Opdatere www.odense.dk med informationer til borgere og erhvervsliv (Vi bruger Sitecore CMS)
  • Vedligehold af værktøjer til webstatistik, kvalitetssikring af indhold m.m.
  • Løse opgaver i forbindelse med udviklingen af vores CMS system
  • Opdatere Medarbejderportalen med informationer og nyheder samt hjælpe med vejledninger
  • Andre kommunikationsfaglige opgaver i forbindelse med kontorets projekter.
Om dig
Vi forestiller os, at du er:
  • Indskrevet på eksempelvis webkommunikation, medievidenskab, journalistik, virksomhedskommunikation eller en anden relevant uddannelse og min. 2 år inde i dit uddannelsesforløb og har min. 2 år tilbage.
  • Skarp til skriftlig og mundtlig kommunikation både digitalt og analogt
  • Lærenem, ansvarsfuld og selvkørende
  • God til at skabe nye relationer
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentlig og med tiltrædelse 12. august 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Lena Thorsgaard på lmmt@odense.dk, 40 10 87 25 eller kontorchef Nanna Lise Vester på nlv@odense.dk, 20 37 91 84.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 31. maj 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. juni 2024. 

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du er studerende og indskrevet på en videregående uddannelse.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Flakhaven 2, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033246

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet