Strategisk funding rådgiver til Trace - a transition towards circular economy (focus on plastics and textiles)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et team, der arbejder på missionen om at transformere Danmarks cirkulære økonomi til den bedste i verden? Vil du være med til at facilitere udviklingen af innovative, smarte og banebrydende løsninger, der muliggør implementering af cirkulære økonomisystemer? Som Trace's nye strategiske funding rådgiver får du en unik mulighed for at arbejde på den udfordrende og givende mission om at accelerere den grønne omstilling i Danmark.

Accelerer den grønne overgang gennem partnerskaber

Trace er et af fire partnerskaber finansieret af Innovationsfonden. Indtil videre er der mere end 80 partnere involveret i Trace, herunder universiteter, videns institutioner, kommuner, regioner og virksomheder med grønne ambitioner om at transformere til en cirkulær økonomi. 

Som strategisk funding rådgiver kommer du til at spille en afgørende rolle i at nå de meget ambitiøse mål som bestyrelsen for Trace har sat. Dette sker ved at sikre yderligere finansiering til forsknings- og innovationsprojekter samt andre relevante initiativer. Arbejdet kommer til at foregå på tværs af nye og eksisterende deltagere i partnerskabet.

Du vil blive ansat i TEK Innovation på Syddansk Universitet, som understøtter direktøren for Trace og er ansvarlige for administrationen af den samlede bevilling til Trace partnerskabet. Du vil arbejde tæt sammen med direktøren for Trace og samtidig blive en del af Det Tekniske Fakultets forskerstøtte og innovationsenhed. Udover dig vil der være yderligere 1 fuldtidsansat samt 1-2 deltidsansatte i TEK Innovation som har hovedfokus på at understøtte og udvikle Trace. Herudover vil du indgå i et samarbejde med 3 forskningsbaserede workstream ledere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at: 

  • Bidrage til den strategiske udvikling af Trace igennem udvikling og implementering af en funding strategi for Trace 
  • Identificere relevante funding muligheder fra offentlige og private fonde og bistå ledelsen af Trace med at sammensætte de meste konkurrencedygtige konsortier på tværs af nye og eksisterende partnere
  • Aktivt bidrage til udarbejdelse og koordinering af ansøgninger om ekstern finansiering inklusiv værende hovedansvarlig for at udarbejde dele af udvalgte ansøgninger 
  • Udarbejde opslag om midler som kanaliseres via Innovationsfonden til partnerskabet
  • Da Trace er en lille organisation, skal du, som dine øvrige kolleger, være villig til at løse diverse forefaldende opgaver.

Vi forventer, at din uddannelsesmæssige baggrund er ingeniør eller kandidat- evt. med PhD inden for et relevant fagområde, eller tilsvarende kompetencer opnået igennem relevant erhvervserfaring. 

Vi lægger vægt på: 

  • Solid erfaring med samarbejde på tværs af forskning, uddannelse og virksomheder 
  • Erfaring med udarbejdelse af funding strategier 
  • Solidt kendskab til det nationale fundinglandskab og gerne kendskab til det europæiske rammeprogram for forskning og innovation
  • Erfaring med udarbejdelse af forsknings- og innovationsansøgninger. 
  • Erfaring med strategisk rådgivning og projektledelse i relation til forskningsprojekter og indgående kendskab til forskningsfinansiering på universitetsniveau
  • En skarp pen og behersker engelsk på højt niveau, både skriftligt og mundtligt, samt indblik i gængse IT-værktøjer.

Du får et spændende og afvekslende job med gode muligheder for at sætte dit eget præg på hverdagen og deltage i den fortsatte udvikling af Trace. Du vil have stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver.  

TEK Innovation på Det Tekniske Fakultet  

Det Tekniske Fakultet på SDU har 5 institutter, ca. 600 medarbejdere og ca. 3.500 studerende, og er placeret i Odense og Sønderborg. Læs mere om fakultetet her

TEK Innovation er fakultetets forskerstøtte- og innovationsenhed. Vi bistår ledelsen og de faglige miljøer med at skabe og drive eksternt finansierede forsknings- og innovationsprojekter, bygge bro til omverdenen gennem samarbejde, samt understøtte den strategiske udvikling af fakultetet. Vi er en afdeling med 17 medarbejdere, og vi lægger vægt på vidensdeling og på at hjælpe hinanden med opgaverne. 

Det Tekniske Fakultet ligger i arkitektonisk spændende og moderne miljøer i Odense og Sønderborg - med et stærkt internationalt islæt hos både studerende og ansatte.   

Løn og ansættelsesvilkår 

Ansættelse afhænger af kvalifikationer samt i henhold til gældende overenskomst. Der vil, afhængigt af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsessted vil være Det Tekniske Fakultet i Odense. Der er forventning om, at der arbejdes fra Aarhus 1-2 gange om måneden. 

Ansøgning og kontakt 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Kjelstrup på mobil 93507020 eller via e-mail: sukj@tek.sdu.dk

Ansøgningsfrist: 14. november 2023 kl. 23.59.59.

Efter planen vil der være ansættelsessamtaler i uge 47.

Der kan i forbindelse med samtalen være afsat tid til en test i engelsk. 

Ansættelse: 1. januar 2024 eller snarest muligt. 

Ansøgning 

Ansøgningen skal indeholde: 

  • Motiveret ansøgning 
  • CV 
  • Kopi af eksamensbeviser 
  • Anbefalinger og redegørelse for andre kvalifikationer, som er relevante for stillingen, må gerne vedlægges.  

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddansk Universitet, Campusvej, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5934621

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet