Straksdom: besiddelse af 1 kg amfetamin gav 3 års ubetinget fængsel

Profilbillede

Retten i Odense har i dag idømt en 59-årig kvinde en straksdom på fængsel i 3 år for besiddelse af lidt over 1 kg amfetamin.

Den dømte blev anholdt onsdag den 1. februar 2023 omkring kl. 10.00 i forbindelse med en ransagning på dømtes adresse i Odense N, hvor Fyns Politi fandt lidt over 1 kg amfetamin. 

Den sigtede blev i dag, torsdag den 2. februar 2023 kl. 9.45 fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun erkendte sig skyldig i forholdet. Sagen blev derfor afgjort straks med udmåling af straffen på 3 års ubetinget fængsel. 

Fyns Politi er tilfredse med dommen. Politikommissær Jesper Bøg udtaler: Vi er tilfredse med gårsdagens anholdelse som førte til en hurtig dom på 3 års ubetinget fængsel. Dommen viser, at besiddelse af narkotika er en alvorlig forbrydelse. Vi til tilfredse med, at der nu er en stor mængde narkotika, der aldrig rammer gaden. 

Anklager Cecilie Quist udtaler: Anklagemyndigheden ved Fyns Politi er tilfredse med resultatet. Dommen afspejler, at der er tale om alvorlig kriminalitet. Det var vores vurdering, at den mængde narkotika, tiltalte var i besiddelse af, skulle udløse en straf på 3 år. Det er vi glade for, at retten har været enige i. 
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Fyns Politi.
Kilde: Fyns Politi
False {
}