Stige Boldklub tromlede over Særslev og vandt 0-6

Foto: Stige Boldklub 2017.
Profilbillede
dato

I lørdagens kamp på Særslev Stadion var det udeholdet, Stige Boldklub, der dominerede og endte med at vinde 6-0 over hjemmeholdet, Særslev BK. 

Allerede i det tredje minut scorede Aner Jusufagic det første mål for udeholdet, efterfulgt af mål fra Simon Nygaard og Oliver Bebe, der bragte Stige Boldklub foran med 3-0 inden pausen.

I anden halvleg fortsatte Stige Boldklub med at dominere, og Simon Nygaard scorede sit andet mål i det 61. minut. Johannes Lund fulgte op med to mål i det 65. og 85. minut, hvilket cementerede sejren for udeholdet.

Efter kampen udtalte cheftræner for Stige Boldklub, Martin Edsbjerg Hansen, at han var tilfreds med holdets præstation:

“En rigtig fornuftig kamp af alle 11 mand. Vi mødte et oplagt Særslev hold som til tider gjorde det svært for os. Men da vi hurtigt scorer 3 mål, var spændingen hurtigt væk.”

Han fremhævede også spillere som Andreas Lambek, August Steuch, Alexander Pedersen og Simon Nygaard for deres præstationer i kampen.

“Rigtig mange ting fungerede i dag. Vi brænder stadig mange chancer, men denne gang fik vi puttet flere i kassen end sidst. Igen god tålmodighed på bolden og vi venter til at chancen byder sig. Vil gerne fremhæve hele holdet, men Andreas Lambek, August Steuch, Alexander Pedersen og Simon Nygaard gjorde bestemt en forskel i dag.”

Næste kamp for Stige Boldklub er lørdag 27. april, hvor de skal møde OB på Hauge Gruppen Arena. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 0-6 til Stige Boldklub
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4

Mål
3'0-1Aner Jusufagic
10'0-2Simon Nygaard
17'0-3Oliver Bebe
61'0-4Simon Nygaard
65'0-5Johannes Lund
85'0-6Johannes Lund
Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4