Stige Boldklub starter sæsonen med overbevisende sejr over Næsby

Foto: DBU Fodbold.
Profilbillede
dato

Fredag aften demonstrerede Stige Boldklub's Serie 2-herrer deres styrker på hjemmebane, da de besejrede Næsby BK med 4-1 i sæsonens første kamp.

Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen var yderst tilfreds med holdets præstation og delte sine tanker om kampen:

“Rigtig fornuftigt kamp for drengene. Første kamp i denne sæson og derfor er det altid spændende hvordan niveauet er og hvad formen siger. Men vi sætter os på kampen fra start og brænder ufattelig mange chancer. Men vi bevarer roen og får spillet bolden godt rundt og venter på chancerne byder sig.”

Træneren fremhævede især holdets tålmodighed og evne til at kontrollere spillet:

“Vores ro på bolden og tålmodighed i vores opbyggende spil fungerede til UG. Vi har trænet meget genpres her i opstarten og det lykkedes vi utrolig godt med når de fik bolden.”

Flere spillere fik ros for deres individuelle præstationer. Simon Nygaard blev især bemærket for sit hattrick. Målmand Victor blev også rost for sin indsats, mens forsvarsstyrmanden Simon Strøger blev nævnt for en fejlfri præstation.

“Puha der er mange. Simon Nygaard med sit sjette hattrick for klubben, Victor på målet holder os inde i kampen i første halvleg og styrmand Simon Strøger nede bagved spiller en fejlfri kamp.”

Stige Boldklub ser nu fremad mod deres næste kamp mod Særslev BK, som finder sted lørdag den 20. april på Særslev Stadion.

Kampens resultat: 4-1 til Stige Boldklub
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4

Mål
19'1-0Simon Nygaard
55'2-0Simon Nygaard
61'2-1
63'3-1Simon Nygaard
88'4-1Brian Madsen
Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4