Stige Boldklub sejrer overbevisende i Søndersø: “Alle kæmpede røven ud af bukserne”

Profilbillede
dato

Stige Boldklub 2017 sikrede sig en overbevisende sejr på udebane, da de mødte Søndersø BK på Søndersø Stadion. Kampen endte med en klar sejr på 4-1 til udeholdet.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst fra start, da de allerede i det 9. minut fik scoret det første mål. Desværre er målscoreren ukendt. Udeholdet lod sig dog ikke slå ud af dette tidlige mål og formåede at udligne i det 16. minut. Mads Petersen var manden bag udligningen for Stige Boldklub 2017.

Efter pausen fortsatte udeholdet med at dominere kampen. I det 56. minut scorede Christian Olsen og bragte Stige Boldklub 2017 foran med 2-1. Holdet fortsatte med at presse på og i det 74. minut øgede Johannes Lund føringen til 3-1. Kun to minutter senere scorede Mads Petersen sit andet mål i kampen og cementerede dermed sejren på 4-1 til Stige Boldklub 2017.

Efter kampen udtalte cheftræner for udeholdet, Martin Edsbjerg Hansen, sin tilfredshed med holdets præstation.

“Endelig en kamp hvor vi spiller det spil, som vi er bedst til. Virkelig en tiltrængt sejr hvor alle kæmpede røven ud af bukserne.”

Han fremhævede også flere af holdets spillere, herunder Johannes Lund, Mads Petersen og Alex.

“Puha der er mange at fremhæve. Johannes spiller en fremragende kamp igen og er konstant farlig. Mads Petersen finder det niveau frem som vi kender ham fra. Alex inde på midten spiller fremragende. Jamen hele holdet skal fremhæves.”

Hvad gav jer sejren i dag?

“Vores spil langs jorden, fik ro på spillet trods vi hurtigt kom bagud. Vi bevarer hele tiden roen og venter på det rigtige tidspunkt til at slå kontraen.”

Stige Boldklub 2017 kan glæde sig over en vigtig sejr, mens Søndersø BK må se i øjnene, at de skal arbejde på at forbedre deres præstationer i fremtidige kampe.

Næste kamp for Stige Boldklub 2017 er lørdag 23. september, hvor de skal møde Morud/Veflinge på MORUD VVS-EL STADION. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 1-4 til Stige Boldklub 2017
Række: Herre Serie 2

Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - Herre Serie 2