Stige Boldklub missede muligheden for oprykning: “Alle kæmpede heroisk”

Foto: Stige Boldklub 2017.
Profilbillede
dato

Næsby BK og Stige Boldklub stod for en tæt fodboldkamp, i dårlige forhold på ALPI Arena Næsby, som endte uafgjort med et resultat på 1-1.

Hjemmeholdet kom foran i det 22. minut, da en af deres spillere formåede at score. Udeholdet formåede dog at udligne kort før halvleg, da Simon Nygaard scorede i det 43. minut.

Cheftræneren for Stige Boldklub Martin Edsbjerg Hansen, var tilfreds med kampen og beskrev den som en rigtig god kamp, der blev spillet i et højt tempo.

“En rigtig god kamp som blev spillet i et rigtig højt tempo. Næsby kom med et meget ungt hold, og det var tydeligt at se at de har spillet sammen i mange år. De sætter sig hurtigt på kampen og spiller bare bolden rundt omkring os. Vi får et gult kort efter 10 minutter og det straffer de. Men efter der, får vi egentlig styr på kampen og den bliver derefter spillet på vores præmisser.”

Desværre blev kampen påvirket af den dårlige tilstand på Næsby BK's kunststofbane, der gjorde det umuligt for begge hold at spille fodbold, da regnen kom. Martin Edsbjerg Hansen udtrykte ærgrelse over, at de ikke kunne spille deres spil i anden halvleg på grund af det store vand på banen.

Hansen påpegede, at det var særligt frustrerende, da de havde brug for alle tre point for at kunne spille med om oprykning til Serie 1. Trods dette var han stolt af sine spillere og deres præstation, da de er et nystartet hold, der allerede har opnået to oprykninger i træk.

Inden næste kamp mente Martin Edsbjerg Hansen, at holdet skulle forbedre deres første 10 minutter. 

“Vores første 10 minutter skal gøres bedre. Vi skal være mere klar fra start. Vi har det med at komme hurtigt bagud, og så er det bare op af bakke at komme tilbage. Så det skal der kigges ind i.”

Martin Edsbjerg Hansen fremhævede alle 14 spillere på holdet og roste dem for deres præstation.

“Alle kæmpede heroisk og gjorde deres bedste for at få en sejr hjem. Men det var desværre ikke nok.”

Stige Boldklub-spiller, Simon Nygaard, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er bare ærgerligt at vi ikke får de 3 point. Vi spiller en rigtig rigtig god kamp og alle kæmper for det. Men vi må bare sige at banens tilstand gjorde det svært for begge hold at spille fodbold. Men vi må se fremad.”

“Vi har så meget godt i gange nede i klubben. Vi er gået fra 14 til 52 aktive medlemmer på 1,5 år, så der er stor fremgang, og vi kæmper videre i den næste sæson. Men vi må slutte ordentligt af på næste lørdag mod Søndersø.”

Næste kamp for Stige Boldklub 2017 er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Søndersø BK på Hauge Gruppen Arena. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 1-1 til Stige Boldklub 2017
Række: Herre Serie 2

Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - Herre Serie 2