Stige Boldklub dominerer med imponerende sejr over Chang

Profilbillede
dato

Fredag aften blev Hauge Gruppen Arena vidne til en imponerende præstation fra Stige Boldklub, der tog imod Chang. Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet viste deres klasse og sikrede sig en overbevisende sejr på 7-1.

Cheftræner Edsbjerg Hansen var yderst tilfreds med holdets præstation og beskrev kampen som stort set perfekt.

Han fremhævede holdets sammenspil og bemærkede, at det var tydeligt at se, at spillerne havde spillet sammen i mange år. Alt fungerede optimalt, og holdet spillede på et meget højt niveau.

Et af de mest imponerende elementer var ifølge Hansen holdets vilje til at fortsætte med at angribe og jagte flere mål, selv når de allerede førte med flere mål. Han beskrev et af målene, hvor holdet pressede modstandernes forsvar og scorede et spektakulært mål, som et eksempel på holdets sult og vindermentalitet.

Træneren fremhævede især Johannes og Simon Strøger for deres præstationer i kampen. Johannes spillede en fremragende kamp, mens Simon bagved viste stor styrke i duelsspillet.

Med sejren i bagagen kan Stige Boldklub nu se frem til næste udfordring, når de møder BK Posten (1) på BK Posten Park fredag den 17. maj kl. 18:30.

Kampens resultat: 7-1 til Stige Boldklub
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4

Mål
29'1-0Elias Hildebrand
33'2-0Johannes Lund
36'3-0Aner Jusufagic
74'4-0Andreas Lindstrøm
76'5-0Johannes Lund
78'6-0Oliver Bebe
82'6-1
90'7-1Johannes Lund

Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4