Stige Boldklub dominerer igen og vinder overlegent topkampen mod BK Posten

Profilbillede
dato

Fredag aften var scenen sat for en spændende topkamp på BK Posten Park - men spændende blev det aldrig, da Stige Boldklub overlegent kørte hjemmeholdet BK Posten over med en imponerende 2-9-sejr. 

Med sejren kunne Stige Boldklub rejse hjem med de tre point og cementere deres position i toppen af rækken.

Efter kampen fangede VORES By Odense Stige Boldklubs cheftræner, Martin Edsbjerg Hansen, for at få en reaktion på kampens forløb.

“En topkamp mod Posten. Begge hold er kommet godt fra start med 5 kampe 5 sejre, så vi var rigtig spændte på opgaven. Men resultatet taler for sig selv. Vi var totalt overlegne og spiller igen igen en kamp på et højt niveau.”

Edsbjerg Hansen fremhævede, hvorfor Stige Boldklub kunne vinde så overbevisende over BK Posten.

“Jeg gentager mig selv mange gange, men igen fungerede alle aftaler og alt vi har snakket om. Tålmodighed på bolden, spille den op fra forsvaret og spille vores kanter og angriber gode. Jeg er meget meget tilfreds og stolt af drengene.”

“Simon Nygaard imponerer med hans hattrick, og Simon Strøger og August spillede en fantastisk kamp inde centralt sammen med Elias.”

På lørdag den 25. maj møder de Søndersø BK. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på Søndersø Stadion, hvor Stige Boldklub håber at fortsætte deres imponerende stime.

Kampens resultat: 2-9 til Stige Boldklub
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4

Mål
1'0-1Simon Nygaard
10'0-2Aner Jusufagic
26'0-3Simon Nygaard
33'0-4Simon Nygaard
39'1-4
46'2-4
48'2-5Oliver Bebe
53'2-6Elias Hildebrand
67'2-7Andreas Lindstrøm
78'2-8Malthe Faurbye
85'2-9August Steuch

Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4