Specialkonsulent til administrativ koordinering og drift hos DIAS sekretariatet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du proaktiv, struktureret og velorganiseret? Kan du lide at arbejde i et mindre team i en stor organisation, og trives du i et internationalt miljø? Så er vores ledige stilling som specialkonsulent i DIAS sekretariatet noget for dig.

DIAS er et forskningscenter på SDU, der samler fremragende forskere fra forskellige forskningsområder i et interdisciplinært center med fokus på grundforskning. DIAS inkluderer i dag topforskere fra alle fem fakulteter på SDU, et omfattende program af forskningsrelaterede foredrag samt et team af særdeles lovende adjunkter – alle dedikerede til fremragende forskning. Du kan læse mere om DIAS her

DIAS sekretariatet er forankret i Rektorsekretariatet på SDU, og du vil derfor referere til chefen for Rektorsekretariatet.

Dine opgaver 

Du bliver ansvarlig for den daglige drift og administrative koordinering og betjening af DIAS i tæt samarbejde med DIAS direktør og den kommunikationsansvarlige i DIAS. Arbejdsdagen vil byde på en lang række afvekslende opgaver af forskellig karakter. Dine opgaver vil være: 

  • Strategisk sparring og diverse ad hoc-opgaver for direktøren som udarbejdelse og kvalitetssikring af sagsfremstillinger, notater, årshjul m.v. 
  • Sekretariatsbetjening af forretningsudvalg og andre udvalg eller grupper i DIAS
  • Understøttelse, koordinering og tilrettelæggelse af administrative processer og sagsgange i DIAS, herunder adjunkternes ansættelse, forløb og evaluering 
  • Ansvar for ansættelse af studentermedhjælp og lignende HR-opgaver 
  • Bogføring af udgifter og løbende opfølgning på DIAS’ budgetter 

Dine kompetencer 

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du har solid erfaring med lignende opgaver og funktioner. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med danske universiteter.   

Dit arbejde vil udfolde sig i en kompleks vidensorganisation med mange forskellige aktører og interesser. Du har derfor evne for og lyst til samarbejde med mange forskellige mennesker, faggrupper og samarbejdspartnere. 

Du har stærke skriftlige kompetencer og er i stand til at formidle komplekse sagsområder enkelt og overskueligt. Det er væsentligt, at du arbejder struktureret og er meget kvalitetsbevidst. Du er fortrolig med formidling på både dansk og engelsk. Du trives med en alsidig hverdag, hvor opgaver til tider skal løses med kort varsel, og hvor du selv strukturerer din arbejdsdag. 

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i DIAS Sten Rynning (mail: sry@sam.sdu.dk, mobil: +45 6011 2193) eller konst. sekretariatschef Nisrin Adel Hamad (mail: niha@sdu.dk, mobil: +45 2466 6915).  

Samtaler og ansættelse

Ansøgningsfristen er den 16. juni 2024 kl. 23.59.59.

Samtaler forventes afholdt torsdag den 27. juni 2024. 

Stillingen ønskes besat besat 1. august 2024, eller snarest muligt.

Tjenestestedet er Campus Odense.

Ansættelse som specialkonsulent finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Stillingen er en fast stilling på fuldtid, og arbejdstiden er fleksibel. 

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Syddansk Universitet, Campusvej, 5230 Odense M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054898

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet