Social- og Sundhedsassistenter søges til udviklende og givende arbejde på Munkehatten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på at udvikle din faglighed?

Vi søger social- og sundhedsassistenter til afdeling Stuen på Bostedet Munkehatten. 

Om jobbet
Som social- og sundhedsassistent på afdeling Stuen indgår du i driften, ligesom alle andre faggrupper. Ud over at støtte beboerne i alt det de har behov for, vil du også have andre ansvarsområder, såsom medicin for ca. 2 beboere og andre opgaver, der ligger til uddannelsen, men også ansvarsområder, der opstår ud fra dine interesser. 

Vi søger en eller flere social- og sundhedsassistenter, som kan være med til at arbejde med sundhedsfaglige opgaver i en pædagogisk kontekst.
 
Arbejdstiden er 37 timer ugentlig eller efter aftale, og er i tidsrummet kl. 07.00 - 23.00 fordelt på dag-/aftenvagter, samt weekendarbejde hver 3. weekend.

Vi bestræber os på at være en attraktiv arbejdsplads med fokus på faglig udvikling, samt et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, hvor Munkehattens kerneopgave er gennemgående i alt vores arbejde: ”Med udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger og i samarbejde med denne, skaber vi mulighederne for det gode liv”.

Om dig
Vi søger både dig, der har mange års erfaring, som kan berige vores arbejdsplads med praksisviden, men i lige så høj grad også dig, som er nyuddannet og har greb om de nyeste sundhedsfaglige teorier.

Vi vægter højt at have en personalegruppe, der bidrager med forskellige perspektiver og fagligheder ind i opgaveløsningen. Vi tror på at samarbejde er en grundsten i, at vi kan nå vores mål som rehabiliterende arbejdsplads med borgerens forløb i centrum.

Vi søger dig, som har lysten og interessen for at udvikle dig i din faglighed, og så vil vi til gengæld gerne være dem, der hjælper med at fylde din rygsæk med stærke kompetencer, erfaringer og gode kollegaer.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Formår at kommunikere klart og tydeligt i din dokumentation
  • Vil tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø, har gode samarbejdsevner og tør at indgå i en sund feedback kultur
  • Kan agere, bevare overblikket og har en anerkendende tilgang i komplekse situationer
  • Er nysgerrig af natur og har et positivt menneskesyn
  • Tør at undre dig om alt det "vi plejer"
  • Hellere spørger en gang for meget end en gang for lidt
Om os
Munkehatten er et bo- og beskæftigelsestilbud for borgere med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne har brug for omfattende støtte i alle livets sammenhænge.

Vores borgere er fordelt på 4 afdelinger, og du bliver tilknyttet en af afdelingerne. Vi ser os selv som ét hus og er hinanden behjælpelige på tværs ved sygdom og dækning af ferie. Både borgere og medarbejdere sætter godt humør højt på dagsordenen hver dag.

Afdeling Stuen huser 17 beboere, som alle har brug for støtte til alt lige fra livets store spørgsmål, til personlig pleje.  På vores afdeling vægter vi godt humør og sjov og ballade højt. Hos os kan man både blive grint af og med af både beboere og personaler. 

I 2024 arbejder vi målrettet med en udviklingsplan for vores arbejdsplads. Det betyder bl.a., at vi sætter fokus på at styrke det gode pårørendesamarbejde, at styrke den sundhedsfaglige dokumentation, samt at udvikle fagligheden på Munkehatten. Herunder med særligt fokus på at styrke både nuværende og kommende kollegaers faglighed indenfor neuropædagogik.

Vi har brug for gode medspillere, som vil være med til at gøre Munkehatten til et endnu mere attraktivt sted at bo og arbejde. Vi søger kollegaer, der vil være med til at bidrage til det gode arbejdsmiljø og skabe en fagligt stærk arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse så hurtigt som muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i at vide mere om os, jobbet eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte assisterende rehabiliteringsleder Trine Nørgaard på 24 87 20 69. Træffes ikke i uge 28 og 29. 

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 22. juli 2024. Der vil blive afholdt samtaler løbende og senest i uge 32. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Munkehatten 2, Tornbjerg, 5220 Odense SØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6074415

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet