Skidt start gav svære betingelser for OKS i underholdende opgør på OKSON-Park

Foto: OKS - Serie 1 Herrer.
Profilbillede
dato

OKS led et bittert nederlag på 3-5 til Vindinge BK i en underholdende fodboldkamp på OKSON-Park.

Kampen startede hektisk for hjemmeholdet, da deres målmand, Mathias Rasmussen, fik direkte rødt kort efter kun fem minutters spil.

Trods dette formåede OKS at komme foran 1-0 i det 14. minut takket være en fin solo-tur af Gustav Bo Rasmussen. Vindinge svarede dog hurtigt igen og scorede tre mål i løbet af de næste 19 minutter, heriblandt et selvmål, et hjørnespark og klumpspil i feltet. Disse mål kom sandsynligvis som følge af OKS' omstilling til at spille med kun 10 mand resten af kampen.

OKS kom dog tilbage i kampen og fik godt gang i deres spil. Magnus Jørgensen reducerede til 2-3 med et flot hovedstødsmål lige inden pausen, og Christian Haller udlignede til 3-3 efter 15 minutter af anden halvleg. OKS havde flere chancer for at score flere mål, herunder afbrændere foran målet og et skud på overliggeren, men Vindinges målmand afværgede dem alle på bedste vis.

Desværre fik Vindinge tildelt et tvivlsomt straffespark mod slutningen af kampen, hvilket bragte dem foran 3-4. Dette tog lidt pusten ud af OKS, og de blev nødt til at satse ved at gå længere frem på banen. Dette resulterede i, at Vindinge lukkede kampen med et flot mål af deres storspillende Max Lausen i det 92. minut.

Efter kampen udtalte OKS' træner, Philip Thomsen, at resultatet var misvisende.

- Min første tanke er at 3-5 til dem er misvisende. Vi vælter i chancer efter målet til 3-3 med afbrænder foran mål, skud på overliggeren og generelt gode chancer, som Vindinges målmand får afviklet på bedste vis. 

- Til slut i kampen får Vindinge tildelt et tvivlsomt straffespark, der bringer dem foran 3-4, hvilket tager lidt pusten ud af os og gør vi er nødsaget til at satse ved at gå længere frem. Det resulterer i at Vindinge får lukket kampen med et flot mål af deres storspillende Max Lausen.

Hvad skal I forbedre til næste gang?

- Det vi forhåbenligt kan gøre bedre til næste gang er at vi kan minimere personlige fejl, da de desværre i dette opgør blev meget kamp afgørende.

Han roste holdets anfører, Rasmus Demant, for at have holdt hovedet koldt og opretholdt gejsten i holdet, selv efter at være bagud med 1-3 og spille med en mand i undertal.

- I denne kamp synes jeg der er flere spillere vi kan fremhæve, men især vores anfører Rasmus Demant gør en god profil gennem hele kampen. Han holder hovedet koldt igennem hele kampen og sørger for at holde gejst i hele holdet selv efter at være bagud med 1-3 og 1 mand i undertal.

- Udover at gå forrest igennem hele kampen, lykkedes han med størstedelen af hans aktioner og afleveringer inden på den centrale midtbane.

OKS-spiller, Gustav Bo Rasmussen, giver også sin reaktion på nederlaget:

- Vi fik en hård start på kampen, i form af det tidlige røde kort, men jeg synes at alle ydede en stor indsats for at få det til at fungere hele vejen igennem. Det holdt hårdt, men vi spillede flot fodbold, og langt hen ad vejen dominerede vi også. I slutningen af kampen, giver vi et dumt straffe væk, og falder en smule igennem de sidste 5 minutter.

- Om det var mangel på energi og koncentration er svært at sige, men i sidste ende er jeg stolt af vores samlede indsats.

Næste kamp for OKS er fredag 15. september, hvor de skal møde Langeskov IF på Langeskov Stadion. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-5 til Vindinge BK
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Træner Philip Thomsen, OKS - Serie 1 Herrer