Sjov, gratis og hyggelig sommeraktivitet for børn

Profilbillede
dato

Mangler du en sjov, gratis og hyggelig sommeraktivitet for dine børn denne sommer, så er der heldigvis et tilbud til dig her. 

Det Fynske Dyrskue og Odense Hovedbibliotek har skudt en sjov tegnekonkurrence i gang. Tegnekonkurrencen er for de 2-11 årige. Den går ud på at tegne insekter fra den danske natur og der er store insektpræmier på højkant. Alle deltagere får deres tegninger udstillet på Hovedbiblioteket i sommerferien.

Den danske natur byder på så mange forskellige insekter, så det er bare om at komme ud i naturen og vælge hvilket, der skal stå model til tegningen.

Hvis I ønsker at tilmelde børn til konkurrencen, skal I tegne et insekt fra den danske natur og aflevere tegningen på Odense Hovedbibliotek i børneområdet på 2. sal. Tegningen kan afleveres til og med uge 32. Når tegningen afleveres, skal I udfylde en seddel med navn, alder og telefonnummer, så det er muligt at få kontakt, hvis jeres indleverede tegning vinder.

Der vil blive udtrukket vindere i inddelte alderskategorier. Præmierne er insektbøger og andre sjove insektting, som passer til aldersgrupperne. En perfekt sommer-præmie for alle børn.

Du kan læse mere om konkurrencen på Odense Hovedbibliotek.

Kilde: Redaktionen