Simon Nygaard gik målamok da Stige Boldklub besejrede OB

Foto: Stige Boldklub 2017.
Profilbillede
dato

Lørdag blev Hauge Gruppen Arena vidne til en imponerende præstation fra Stige Boldklub, da de tog imod OB i en Serie 2-kamp.

Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet dominerede og endte med en overbevisende 5-2 sejr, hvor Simon Nygaard stjal rampelyset med hele fire mål.

Cheftræner Edsbjerg Hansens umiddelbare reaktion efter kampen var præget af stor tilfredshed: 

“En kamp hvor vi spiller modstanderen fuldstændig ud af banen og laver noget helt fantastiske flotte mål taget direkte fra træningsbanen.”

Stige Boldklubs præstation var en kilde til glæde for cheftræneren, der var imponeret over holdets evne til at omsætte deres træningsarbejde til kampdagen: 

“Stort set alt fungerede i dag. I dag får vi scoret på næsten alle vores chancer, spiller vores spil og gør alt det rigtige. Jeg er meget meget tilfreds med kampen i dag.”

Selvom Simon Nygaards fire mål ikke kunne undgå at blive bemærket, understregede Edsbjerg Hansen vigtigheden af holdets kollektive præstation:

“Kan ikke komme udenom Simons 4 mål, men igen er det holdet jeg vil fremhæve. Vi gjorde det rigtig godt i dag.”

Med sejren i bagagen retter Stige Boldklub nu blikket mod deres næste udfordring, når de møder Skamby BK på Skamby Stadion søndag den 5. maj kl. 11:00.

Kampens resultat: 5-2 til Stige Boldklub
Række: HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4

Mål
4'1-0Oliver Bebe
6'1-1
20'2-1Simon Nygaard
36'3-1Simon Nygaard
58'4-1Simon Nygaard
64'4-2
68'5-2Simon Nygaard
Kilde: Cheftræner Martin Edsbjerg Hansen, Stige Boldklub 2017 - HERRE S2-KVAL - FORÅR 2024, PULJE 4