Serie 1: OKS-herrerne sikrer sig oprykning efter stensikker 5-0-sejr

Foto: OKS - Serie 1 Herrer.
Profilbillede
dato

OKS var fredag draget til Vindinge for at ødelægge feststemningen, og sikre sig førstepladsen. Efter en hård fight kunne OKS rejse hjem med en 0-5-sejr og de tre point - og dermed var oprykningen i hus!

Efter kampen fangede vi OKS-træner Philip Thomsen, til en reaktion på kampens forløb.

“Kampen mod Vindinge var nok årets vigtigste kamp og en af dem vi havde set meget frem til, især efter vi tabte første opgør til dem, hvor vi stadigvæk følte at vi skulle have haft 3 point. Udover vi ønskede revanche fra sidst, så var kampen vigtigt, da vi skulle bibeholde 1. pladsen over Vindinge og med en sejr, så sikrede vi 1. pladsen, trods der er en spillerunde tilbage.” 

“Kampen starter ud i højt tempo og de første 15-20 minutter kampen forholdvis jævnbyrdig. Vi formår at få bygget på langsomt og overtager kampen stille og roligt, med god hjælp fra Vindinge der fremskaffer 2 fortjente gulekort, der bringer os 2 mand i overtal i slutningen af 1. halvleg.”

Pausestilling 0-1 af et flot frisparksmål af Mikkel Grønkjær.

“Anden halveg starter i samme stil, som slutningen af første halvleg - vi styrer spillets gang, os der skaber chancerne det resultere i at vi kommer hurtigt på 0-2 senere hen 0-3 og 0-4 inden at Oliver lønfeldt lukker kampen med et flot udført langskud til 0-5.”

“Der var lagt op til det hele store arrangement på Vindige Stadion, hvilket også gjorde vi var meget veloplagte til denne kamp - vi havde derfor også forventet et skarpt Vindinge hold, men det fik vi pakket sammen og det endte ud i ren dominans af OKS, faktisk så meget at de vælger at slukke lyset på stadion 10 min før tid.”

Hvad fungerede for jer i dag?

“Det der fungerede super godt for os var at vi var super veloplagte både i hovederne og hvordan vi ville gribe kampen an. Vi vidste at Vindinge kom med højt pres og tempo de første 15-20 min og der valgte vi at stå lidt defensivt og ligge godt med fysisk ind i kampen for at tage lidt tempo ud af kampen.”

“Vi byggede på efterfølgende og gik længere frem når det første pres fra Vindinge var aftaget, hvilket gjorde vi kom frem til flere store chancer.”

Hvem vil du fremhæve efter sejren?

“I dagens kamp er der ikke en eller flere spillere jeg vil fremhæve, dog vil jeg hellere fremhæve hele truppen og den stærke fanskare der var mødt op til kamp. Under MOTM afstemningen var det Gustav Bo Rasmussen der løb med sejren, trods mange spillere var med i løbet, det afspejler også at der er spillet en flot fodboldkamp hele vejen rundt.”

OKS-spiller, Christian Haller, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes vi spiller en tæt på perfekt kamp mod rækkens nummer 2. Vi har tidligere på sæsonen tabt til dem, og derfor var alle på holdet opsat på at få revanche og sikret os 1. Pladsen. De første 30 min af første halvleg havde vi lidt problemer med spillet, men efter vores føringsmål åbnede kampen sig fuldstændig til vores fordel, og vores kombinationsspil begyndte at flyde som det plejer.”

“Vi fik selvfølgelig også mere plads på bekostning af at Vindinge får 2 gule kort på stort set samme tid, men der vil jeg gerne rose hele holdet for at bevare fatningen og at vi holder koncentrationen gennem hele kampen og får holdt nullet.”

På lørdag den 21. oktober skal OKS møde Langeskov IF. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på OKSON-Park.

Kampens resultat: 0-5 til OKS
Række: Serie 1 Herrer

Mål
34'0-1Mikkel Grønkjær
49'0-2Anton Bisgaard
59'0-3Valdemar Ibsen
67'0-4Valdemar Ibsen
79'0-5Oliver Lønfeldt

Kilde: Træner Philip Thomsen, OKS - Serie 1 Herrer