Seneste regnskab fra AUTOVÆRKSTEDET 'AALØKKESHOLM' A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk

AUTOVÆRKSTEDET 'AALØKKESHOLM' A/S i Odense C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 640.890 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTOVÆRKSTEDET 'AALØKKESHOLM' A/S en bruttofortjeneste på 8,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Bar Sushi Dalum ApS i Odense C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 546.773 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Bar Sushi Dalum ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGE NICOLAI G. MICHELSEN ApS i Odense C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -264.624 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE NICOLAI G. MICHELSEN ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Revisionsfirmaet Danmark ApS i Odense C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 133.752 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Revisionsfirmaet Danmark ApS en bruttofortjeneste på 6,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VVS FIRMAET TH. JENSEN A/S i Odense C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VVS FIRMAET TH. JENSEN A/S en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 18,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler