Selvsær: Sanne Søndergaard spidder tidsånden med woke humor

Profilbillede
Marie Nørgaard

Komikeren Sanne Søndergaard er en markant stemme i kønsdebatten. Hun har f.eks. bidraget til metoo-debatten, hvor hun står 100% på ofrenes side. Søndergaard har også delt sine meget blandede erfaringer med at være kvindelig komiker i det mandsdominerede standup-miljø. 

Nu kan du opleve Sanne Søndergaard i hendes nye stand-up show: “Selvsær”, som er kommet til Odense. 

Hvad handler showet så om? At selvværd kommer ved at værdsætte sit eget selv. Sanne Søndergaard mener, at alle hepper på selvværd, men at man skal være “ret sær” for at have selvværd. 

Øvelsen at værdsætte sig selv blandes i showet med Søndergaards markante satiriske observationer. Søndergaard spidder f.eks. den konstante optimering af selvet: 

“Vi skal arbejde 40 timer om ugen, være nærværende partnere, bevidstgjorte forældre, lyttende venner, have sunde (læs: tynde) kroppe, og desuden skal vi også meditere, løbe maraton, følge med i verdens begivenheder, spise kål, powernappe og lære at sige nej og pyt og… og… og.”

Sanne Søndergaard kalder sit show for “flying comedy” eller “woke humor” - det handler om at gøre grin med de stærke og magthaverne. 

Søndergaard har skrevet flere bøger, den seneste bog hedder “F-ordet”, og bogen udkom i efteråret 2021. 

Du kan købe billet til Sanne Søndergaards show i Odense d. 12. oktober her.

Kilde: Redaktionen