Restaurantchef søges til Restaurant Bouillon i hjertet af Odense

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Odenses skarpeste og sødeste restaurantchef, med et køligt overblik og et varmt hjerte søges til vores nye travle Restaurant Bouillon i hjertet af Odense.

Din primære kompetence er den menneskelige. Du formår at sprede glæde og motivation blandt dine tjenere og du forstår vigtigheden af at gå forrest og vise vejen, til de bedste gæsteoplevelser. Du står for at service bliver afviklet optimalt, samt for vagtplanen og ansættelser.

Alt det andet administrative sørger andre for, så du kan koncentrere dig om dit store team af inspektører, tjenere & runnere. Sammen skal I levere fantastiske gæsteoplevelser for de mange daglige gæster.

Løn, arbejdstider mv. aftales individuelt.

Send dit CV motiveret af et par ord til direktør, Thomas Oest på thomas@restaurantbouillon.dk - vi holder løbende samtaler og er klar til hurtig ansættelse når vi finder den rette.

RESTAURANT BOUILLON - STOR OPLEVELSE, LILLE REGNING

Bouillon er en særlig type restauration, som opstod i byernes by omkring slutningen af 1800-tallet som en protest mod, at dejlige spiseoplevelser kun var forbeholdt folk med mange penge. Hele kongstanken for les bouillons de Paris var, at enhver skulle kunne spise som højborgeren uden at blive blanket af. God mad til billige priser i smukke lokaler blev mantraet – og gæsterne elskede det. Det er præcis det grundprincip, vi har lånt fra Paris og gjort til vores i hhv. Aarhus, København og nu Odense.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bouillon ApS, Odense, Gråbrødrepassagen, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6076965

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet