BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier? Er du optaget af at komme unge og deres familier i møde og understøtte deres ressourcer gennem terapeutiske og undersøgende indsatser? Og har du lyst til at være en del af en spændende arbejdsplads, med høj faglighed og stort engagement – så er vi den helt rigtige arbejdsplads for dig.
Om stillingen:
Vi søger en psykolog, der kan arbejde både tværfagligt og selvstændigt med en bred vifte af opgaver. Formålet er at fremme sårbare børn og unges udvikling og trivsel. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentligt og henvender sig til dig, der er stærk i din psykologfaglighed og gerne vil arbejde helheds- og ressourceorienteret. Du trives med at have ansvar for såvel de daglige driftsopgaver som udviklingsopgaver, der er forankret i vores tværfaglige hus.
Opgaverne vil primært være:
- Individuelle terapeutiske forløb til børn og unge
- Rådgivning/behandling i netværket omkring barnet/den unge
- Udarbejde psykologiske undersøgelser og anbefalinger til behandling
- Familiebehandlingsopgaver
- Deltage engageret i den fælles faglige udvikling gennem supervision, sparring og kurser
- Et meningsfuldt og fagligt spændende arbejdsfelt
- Et tværfagligt miljø med høj faglig kvalitet, tværfaglige teams og en velfungerende psykologgruppe
- Mulighed for fordybelse og tilegnelse af specialviden og kompetencer indenfor behandling og udredning af en række faglige emner, så som traumer, familiedynamiske problemstillinger, skolevægring, spiseforstyrrelser, udfordringer knyttet til kønsidentitet, selvmordsrisiko, angst og selvværdproblematikker m.fl.
- Opkvalificering efter behov og en arbejdsplads med fokus på fortsat faglig udvikling, herunder løbende ekstern supervision
- En variation i opgaver, hvor man både arbejder alene, men også rig mulighed for at samarbejde med kolleger – og hvor det er den fælles indsats, der gør forskellen for børnene og deres familier
- Et kollegialt miljø, der vægter stærk social kapital, og hvor der er humor og godt humør
- En arbejdsplads, der sætter dialog i højsædet – både i forhold til at inddrage borgerens eget perspektiv i arbejdet og i dialogen imellem medarbejdere og ledelse
- Er uddannet psykolog og har autorisation
- Har erfaring og interesse for psykologisk testning og udredning af børn og unge, samt deres relation og tilknytning til anbringelsessted og forældre
- Kan omsætte teori og faglig viden til praktiske tiltag, så det bliver meningsfuldt, forståeligt og motiverende
- Er nysgerrig og imødekommende og evner at skabe en tillidsfuld kontakt overfor alle, der kommer i Familie og Ungehuset, herunder børn, forældre og samarbejdspartnere
- Hviler i din egen faglige identitet og formår både at arbejde selvstændigt og i et team
- Har viden eller interesse for arbejdet med traumer
- Tager ansvar både fagligt og organisatorisk og bidrager til det kollegiale fællesskab
- Er imødekommende og kan bevare roen i en travl hverdag
Vi er et af Odense Kommunes to dagbehandlingshuse, der arbejder med udsatte børn og unge i alderen 4-18 år. Familie og Ungehuset Odense 4-18 år er forankret i Center for Indsatser til Børn og Unge (CIBU) i Børn og Ungeforvaltningen. Børn, unge og deres familier henvises fra socialrådgiverne i kommunen. Vores formål er at bidrage med udviklingsfremmende indsatser til at støtte sårbare børn og unges trivsel og udvikling og øge deres tilknytning til børne- og ungeliv med fællesskaber, sikkerhed og læring. Børnene har psykiske, sociale og andre udviklingsmæssige vanskeligheder.
Vi er en tværfaglig sammensat personalegruppe bestående af psykologer, familiebehandlere, professionelle kontaktpersoner og praktisk-pædagogiske og praktisk støttende familiearbejdere. Ud over 44 kollegaer, er der familiehusleder og to faglige teamledere.
Huset rummer en bred mangfoldighed af metoder i behandlingsarbejdet og altid ud fra en optagethed af at inddrage de borgere, som vi samarbejder med i at tilrettelægge indsats og justere arbejdet efter, hvad de selv, børnene, de unge og familierne peger på som hjælpsomt. Vi er primært inspireret af metoder, som har deres afsæt i en systemisk og narrativ tænkning, ligesom vi er optaget af den mentaliseringsbaserede tænkning og behandling. I de seneste år har nyere teorier og praksis med afsæt i psykotraumatologiske forståelser gjort indflydelse på vores behandlingstænkning.
Som afdeling er vi optaget af at yde en behandlingsindsats af høj kvalitet og samtidig have et godt arbejdsmiljø. Vi sætter stor værdi i at kunne samarbejde konstruktivt og relevant mod bedre indsatser – til gavn for borgerne – med både andre fagpersoner såvel som afstemt med det politiske niveau.
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og DP.
Det praktiske:
Vi bruger i alle behandlingsindsatser et dialog- og effektmålingsredskab, Feedback Informed Treatment (FIT), hvor vi i dialog med børn, unge og deres familier og netværk tilpasser og justerer behandlingen så den bliver meningsfuld.
Du skal have et kørekort. Huset har biler og elcykler til rådighed.
Vil du vide mere ?
Har du lyst til at høre mere om Familiehuset og stillingerne, er du velkommen til at kontakte Familie og Ungehusets leder Henriette R. Hylgaard, hrh@odense.dk – mobil 24 22 79 85 eller psykolog Per Strøh Schmidt pss@odense.dk – mobil 22 50 02 16.
Det praktiske
Vi vil bede dig fremsende din ansøgning senest søndag den 11. februar 2024. Ansættelsessamtalen forventes afholdt tirsdag den 20. februar 2024.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Odense Kommune, Ejby Kirkevej 15, 5220 Odense SØ
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5979592