Projektleder til optimering og udvikling af tilskudsordninger i Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø

Profilbillede
dato

Vil du være med til at optimere eksisterende tilskudsordninger og udvikle nye til gavn for dine kollegaer og kunder? Skaber du fremdrift og styrer projekterne sikkert i mål? Vil du være bindeled mellem vores enhed og projekternes leverandører samt interessenter? Så er du måske vores nye projektleder til it- og udviklingsprojekter.

Vi søger lige nu en projektleder til vores enhed ”Tilskud - Vand & Natur”, som har ansvaret for at udvikle og administrere nogle af de tilskudsordninger, der skal hjælpe med at omlægge landbrugsjord til natur.

En del af et fagligt stærkt team til gavn for miljøet
I ”Tilskud - Vand & Natur” er vi 35 kollegaer inkl. en kontorchef og to funktionsledere, som arbejder med rammer for tilskud, sagsbehandling, tilsagn, kontrol og evaluering, IT-understøttelse og tilskudsøkonomi. Vi administrerer tilskud til naturgenopretning af bl.a. vandløb, vådområder, lavbundsområder, samt tilskud til privat urørt skov og skovrejsning - både nationale tilskudsordninger, som vi selv har ansvaret for og ordninger med EU-tilskud, hvor vi samarbejder med Fiskeristyrelsen om den faglige vurdering.

Vi er opdelt i fire teams: udtagningsteam, klima-lavbundsteam, naturteam og vandløbsteam – og fælles for hele enheden er, at du bliver en del af en tillidsfuldt, forpligtende og humørfyldt enhed, hvor vi prioriterer et inspirerende arbejdsmiljø og god stemning i hverdagen: ”Vi hjælper og sparrer med hinanden i vores opgaveløsning, og skaber resultater af høj faglig kvalitet” fortæller kontorchef Bettina Helle Jensen.

Styre projekter sikkert i mål
Du får en tværgående rolle i enheden, hvor din primære opgave bliver optimering af eksisterende tilskudsordninger og it-systemer, samt udvikling af nye understøttende planlægningsværktøjer og nye tilskudsordninger.

I samarbejde med kollegaer og ledelsen skal du:

  • Styrke projektledelsen og –styringen i enheden, så vi kommer i mål til tiden
  • Sikre den nødvendige fremdrift i egne projekter og understøtte fremdrift i øvrige it-projekter
  • Levere skriftlig materiale fx notater til departementet og vejledninger til ansøgere
  • Være med til at facilitere og styrke samarbejdet med aktører og samarbejdsparter
Derudover kommer du til at deltage i enhedens øvrige udviklings- og it-projekter, hvor du får mange kontaktflader, både i Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø, andre styrelser, Departementet, i KL og kommuner.

Hvem er du?
Vi søger en akademisk medarbejder med lyst til og flair for at arbejde med it-systemer og projektledelse. Du er faglig stærk inden for forvaltningsområdet og digitalisering. Du er god til at samarbejde både internt og eksternt og kan levere stabilt på udvikling, drift og vedligehold af it-systemer.
Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med projektledelse inden for it og digitalisering, interessentinddragelse og facilitering af workshops
  • Kommunikerer klart både i skrift og tale, og har lyst til at gå i dialog både internt og eksternt
  • Er løsningsorienteret, skaber fremdrift, overholder deadlines og styrer projektet sikkert i mål
  • Forstår forretningen så godt, at du kan være bindeled mellem vores enhed og projekternes leverandører samt interessenter
Det er en fordel, hvis du har erfaring med digitale tilskudsløsninger og/eller erfaring fra arbejde i en statslig styrelse, en kommune eller Departement.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til relevant overenskomst for akademikere i staten.

Dit ansættelsesområde vil være Ministeriet for Grøn Trepart med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C.

Stillingen er fuldtid med tiltrædelse snarest muligt og senest pr. 1. januar 2025.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er velkommen til at kontakte kontorchef Bettina Helle Jensen på tlf. 41 39 24 04, funktionsleder Pia Jørgensen på tlf. 21 26 15 72 eller funktionsleder Kristine Mulbjerg på tlf. 21 19 18 60.

Lyder stillingen som noget for dig?
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest onsdag den 6. november 2024.

Vi forventer, at holde samtaler i Odense i uge 46.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade , 1602 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6135414

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet