Projektleder for madspildsreduktion med fokus på bæredygtighed i sundhedssektoren

dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at reducere madspild og finde innovative løsninger? Vil du være bindeleddet, der sætter madspild på dagsordenen i en travl hverdag? Så er denne stilling hos os måske det rette for dig! Vi søger en passioneret person, der kan hjælpe med at integrere grønne initiativer i vores arbejde og dermed styrke vores engagement i at beskytte miljøet og sikre fremtidens ressourcer.

Om os

Mad og Måltidskøkkenet på Det Nye OUH laver mad fra bunden til patienter, pårørende og personale i Odense og Svendborg. Vores arbejde bygger på tre grundprincipper: Madlavning fra bunden, bæredygtighed og økologi. Med en stærk faglig profil udvikler vi konstant vores produktion med fokus på bæredygtighed. Vi leverer mad til OUH i Odense og etagekøkkener i Svendborg.

Se mere til Mad og Måltidskøkkenet på vores LinkedIn-side eller vores facebook-side.

Om stillingen

Du vil som projektleder kortlægge, hvordan madspild opstår i hele kæden fra bestilling til afrydning. Du vil lede dialogen med afdelinger om, hvordan madspild kan reduceres, fx gennem undervisning, udarbejdelse af vejvisere, og dialog om ændringer i udbud og madbestilling.

Dine opgaver

  • Kortlægge og dokumentere, hvordan madspild opstår.
  • Foreslå og udvikle løsninger for madspildsreduktion.
  • Tværfagligt samarbejde med blandt andet klinik og bæredygtighedsambassadører for at finde løsninger.
  • Udarbejde materiale til klinikken for at støtte madspildsreduktion.
  • I tæt dialog med køkkenet og sengeafsnittene, finde løsninger, der reducerer madspildet.
  • Sørge for at projektet udvikler sig planmæssigt, levere regelmæssige statusrapporter, og holde ledelsen løbende informeret om fremskridt.
  • Planlægge og afholde møder med styre- og arbejdsgrupper.
Vi ser gerne at du:

  • At du er en selvstarter og initiativrig da du selv er med til forme stillingen.
  • Har en akademisk uddannelse, på minimum bachelorniveau.
  • Har erfaring med projektledelse, gerne med en projektlederuddannelse.
  • Har gennemslagskraft og gode kommunikationsevner på tværs af forskellige fagligheder.
  • Har analytiske evner, og kan forstå og fortolke adfærdsmønstre og holdninger.
  • Er struktureret, reflekterende, systematisk samtidig med at du kan arbejde.
  • Du har gode IT-kompetencer, og kan bruge Excel.
Vi tilbyder

  • En central rolle i et professionelt og engegeret køkkenteam.
  • Et åbent og uformelt miljø, der værdsætter entusiasme og en positiv indstilling.
  • Et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
  • Onboarding til Mad og Måltider og OUH.
  • Fokus på trivsel med gode kollegaer.
  • Direkte reference til Chef for Mad og Måltider.
Ansættelse og kontakt
Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse på ét år med mulighed for forlængelse og på 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. august 2025 eller efter aftale, i henhold til gældende overenskomst.
Samtaler afholdes løbende.
For yderligere oplysninger kontakt Camilla Bent Frederiksen på tlf: 29 66 40 55.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

dagarbejde

-Arbejdsgiver:

Det Nye OUH, Hospitalsringen, 5260 Odense S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2025; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/712cddca-92d6-48d2-8f74-5f1020c6c9eb

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet
Boliger til salg i Odense

FÅ TRE GRATIS SALGSVURDERINGER AF DIN BOLIG

FÅ TRE GRATIS SALGSVURDERINGER

Adresse
Dine oplysninger deles med op til tre lokale ejendomsmæglere, som efterfølgende vil kontakte dig vedr. salgsvurdering.