BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ved Center for forskning i Sport, Sundhed og Civilsamfund (CISC), som er en del af forskningsenheden Active Living ved Institut for Idræt og Biomekanik, er en 3-årig stilling som postdoc i frivillighed og civilsamfund ledig til besættelse snarest muligt, dog senest fra 1. september 2024.
Stillingen
Kandidaten vil primært indgå i projekter omhandlende frivillighed i foreninger og de roller, foreninger kan spille for medlemmer og det lokale samfund (f.eks. demokratisk funktion, integration og livskvalitet). En primær opgave vil være at bidrage til design af og være ansvarlig for dataindsamling, der omfatter både kvantitative og kvalitative metoder. Kandidaten vil også skulle bidrage til dataanalyse og formidling – både til forskning og praksis (f.eks. rapporter, artikler og præsentationer). Vi forventer, at kandidaten kan arbejde selvstændigt, men i tæt samarbejde med kolleger involveret i projektet.
Yderligere information om de hovedprojekter, som postdoc’en vil være involveret i, kan findes her og her.
Kandidaten forventes også at skulle deltage i og bidrage til livet på Institut for Idræt og Biomekanik samt til initiativer og aktiviteter i centret og forskningsenheden, såsom møder, seminarer og andre afdelingsarrangementer.
For information om postdoc-stillinger ved Institut for Idræt og Klinisk Biomekanik generelt, klik venligst her.
Kvalifikationer
Vi søger kandidater med følgende kvalifikationer:
• En ph.d.-grad inden for samfundsvidenskab, sociologi eller sport/sundhedsvidenskab med en samfundsvidenskabelig profil
• Forskningserfaring inden for området frivillighed og/eller samfundsvidenskabelige studier, dokumenteret gennem forskningsresultater i peer-reviewed publikationer
• Erfaring med projektledelse af forskningsaktiviteter
• Kompetencer i forbindelse med deltagelse i videndeling og samarbejde med samfundet
• Erfaring med kvantitative og kvalitative metoder og analyser
• Gerne erfaring med at lede og/eller bidrage til sammenhænge, hvor frivilligt arbejde finder sted.
Vi gør opmærksom på, at kvalitative interviews og formidling af forskningsbaseret viden til fx praktikere primært vil foregå på dansk, hvorfor gode danskkundskaber ønskes.
Om os
I mere end 20 år har Center for Forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC) forsket inden for fysisk og social bevægelse. CISC beskæftiger sig med samfundsvidenskabelig forskning i BEVÆGELSER og de sociale og samfundsmæssige betingelser for dette: FYSISKE BEVÆGELSER - i form af sport, leg og andre former for fysisk aktivitet, samt SOCIALE BEVÆGELSER i form af foreninger, frivillighed og civilsamfundet.
Active Living er en tværfaglig forskningsenhed med fokus på rum og rammer for aktivt liv. Baseret på tilgange fra sundheds- og samfundsvidenskab skaber vi og formidler viden om forudsætningerne for og betydningen af livslang fysisk aktivitet og bevægelse. Via samfundsrelevant og opdateret forskning udfordrer vi eksisterende forståelser og sandheder om betydningen af individuelle, sociale og strukturelle faktorer for aktivt liv. På denne måde stræber vi efter at gøre en forskel - både videnskabeligt og på et bredere samfundsniveau.
Institut for Idræt og Biomekanik følger SDU’s strategi og værdier, se her. Vi er anerkendt for vores tværfaglige forskning. Det videnskabelige, tekniske og administrative personale støtter dette ved aktiv deltagelse i instituttets faglige og sociale liv. Vi foretrækker kandidater med ambitionen om at fremme samarbejde på tværs.
Yderligere information og kontakt
For yderligere information, bedes du kontakte centerleder, lektor Evald Bundgaard Iversen, telefon +45 6166 4866, professor Thomas Skovgaard, forskningsleder, telefon +45 2498 4064, e-mail tskovgaard@health.sdu.dk eller Institutleder Jens Troelsen, telefon +45 6550 3493, e-mail jtroelsen@health.sdu.dk.
Ansøgningsfristen er 26. maj 2024 kl. 23.59
Ansøgning, løn mv.
Ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC
Ansøgninger skal indsendes elektronisk via linket "Ansøg nu" - se nedenfor.
Vi anbefaler, at du læser Sådan søger du en stilling på SDU, inden du søger.
Ansøgningen skal indeholde (som PDF-filer) (bemærk, at ansøgningen (motivationsbrevet) og CV ikke må overstige 10 MB i alt):
- Et motivationsbrev (ansøgning)
- Et detaljeret Curriculum Vitae.
- Dokumentation for erhvervelse af ph.d.-graden.
- En komplet liste over publikationer, der angiver, hvilke publikationer der er mest relevante for stillingen.
- Op til 3 af de mest relevante publikationer. Vedhæft venligst én pdf-fil for hver publikation.
Vær opmærksom på, at alle ovennævnte oplysninger skal indgå i ansøgningen. Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive vurderet.
Oplever du tekniske problemer, skal du kontakte hcm-support@sdu.dk
Shortlisting vil blive brugt i den præliminære vurderingsproces.
Shortlistede ansøgninger vil blive vurderet af et bedømmelsesudvalg.
Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Syddansk Universitet, Campusvej, 5230 Odense M
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6036954