Pensionerede sygehusansatte trådte til i Odense

Profilbillede

I forbindelse med den stigende smitte der lige nu vokser rundt omkring, har de hos Odense Universitets Hospital i Odense derfor også haft brug for, at skrue op for kapaciteten i form af flere hænder. 

Det faldt derfor også helt naturligt for ægteparret Annette og Hans Hougaard, at tilbyde deres hjælp da de hørte om, at Odense Universitetshospital efterspurgte mere faglært personale. En af fordelene ved, at OUH havde gjort dette var, at der ikke skulle bruges tid og energi på oplæring og regler.  

Det er da heller ikke mere end små 8 år siden, at den 71-årige Annette Hougaard og hendes 79-årige mand drev deres egen konsultation. 

I form af den stigende smitte og deraf også det stigende behov for vaccinationer, har OUH åbnet et nyt vaccinationscenter i FKS Hallen der ligeledes også har placering i Odense.

God kapacitet

I anledning af at OUH har valgt, at tilføje et ekstra vaccinationscenter til listen over, hvor borgere kan blive vaccineret, har de også fået en hel flere hænder at gøre godt med. Her er det både medarbejdere der til dagligt arbejder i pleje- og sundhedssektoren, der har trådt til , men også andre medarbejdere indenfor sundhedsvæsnet har valgt at give en hjælpende hånd 

Kilde: Redaktionen