Pædagog søges til Munkehatten - Skab mening og godt humør for beboere med betydelig nedsat funktionsevne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om os
Munkehatten er et bo- og beskæftigelsestilbud for borgere med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne har brug for omfattende støtte i alle livets sammenhænge.

Vores borgere er fordelt på 4 afdelinger, og du bliver tilknyttet en af afdelingerne. Vi ser os selv som ét hus og er hinanden behjælpelige på tværs ved sygdom og dækning af ferie. Både borgere og medarbejdere sætter godt humør højt på dagsordenen hver dag.

Afdeling Stuen er en afdeling med 17 beboere, hvor de fleste er kørestolsbrugere og et par enkelte har gangfunktion. På afdelingen vægter vi godt humør og samarbejde rigtig højt. Vi tror på, at vi lykkes, hvis vi gør det i flok. Hos os har vi fokus på, at man aldrig er alene på arbejde. Det betyder, at vi kommunikere og hjælper hinanden, om det er praktiske opgaver eller faglig sparring. 

I 2024 arbejder vi målrettet med en udviklingsplan for vores arbejdsplads. Det betyder bl.a., at vi sætter fokus på at styrke det gode pårørendesamarbejde, at styrke den sundhedsfaglige dokumentation, samt at udvikle fagligheden på Munkehatten. Herunder med særligt fokus på at styrke både nuværende og kommende kollegaers faglighed indenfor neuropædagogik.

Vi har brug for gode medspillere, som vil være med til at gøre Munkehatten til et endnu mere attraktivt sted at bo og arbejde. Vi søger kollega, der vil være med til at bidrage til det gode arbejdsmiljø og skabe en fagligt stærk arbejdsplads.

Om jobbet
Som pædagog på afdeling Stuen, vil du være en del af et tværfagligt team. Du vil have koordinatorfunktion for 1 beboer, hvor du vil være tovholder i nye tiltag og hjælpe borgeren med at få lavet de tiltag, der skal til for et meningsfuldt liv. Derudover vil du være ansvarlig for borgerens dagsstruktur og de evt. ændringer, der løbende er. 

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig eller efter aftale, og er i tidsrummet kl. 7 - 23 fordelt på dag-/aftenvagter samt weekendarbejde hver 3. weekend (kan evt. justeres, så det passer med dit familieliv). 

Vi bestræber os på at være en attraktiv arbejdsplads med fokus på faglig udvikling, samt et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, hvor Munkehattens kerneopgave er gennemgående i alt vores arbejde: ”Med udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger og i samarbejde med denne, skaber vi mulighederne for det gode liv”.

Om dig
Vi søger både dig, der har mange års erfaring, som kan berige vores arbejdsplads med praksisviden, men i lige så høj grad også dig som er nyuddannet og har greb om de nyeste pædagogiske teorier.

Vi vægter højt at have en personalegruppe, der bidrager med forskellige perspektiver og fagligheder ind i opgaveløsningen. Vi tror på at samarbejde er en grundsten i, at vi kan nå vores mål som rehabiliterende arbejdsplads med borgerens forløb i centrum.

Vi søger dig, som har lysten og interessen for at udvikle dig i din faglighed, og så vil vi til gengæld gerne være dem, der hjælper med at fylde din rygsæk med stærke kompetencer, erfaringer og gode kollegaer.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet pædagog
  • Vil tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø, har gode samarbejdsevner og tør at indgå i en sund feedback kultur
  • Kan agere, bevare overblikket og har en anerkendende tilgang i komplekse situationer
  • Er nysgerrig af natur og har et positivt menneskesyn
Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse så hurtigt som muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i at vide mere om os, jobbet eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte assisterende rehabiliteringsleder Trine Nørgaard på 24 87 20 69 - træffes ikke i uge 28 og 29 - eller konstitueret rehabiliteringsleder Christina Thomsen på 20 29 72 14. 

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 22. juli 2024. Der vil blive afholdt samtaler løbende og senest i uge 31. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odense Kommune, Munkehatten 2, Tornbjerg, 5220 Odense SØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6074149

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet