Tag et skridt tilbage i tiden og oplev madlavningens kunst i Præstegårdens store køkken i Den Fynske Landsby. Søndag den 8. september 2024 kl. 11:00 kan du se, hvordan råvarerne omdannes med kærlighed, nøjsomhed og respekt for årstidernes skiften.
I Præstegårdens køkken vil du opleve både travlhed og sund langsommelighed, når der laves mad fra bunden på det store brændekomfur. Her bliver årstidens råvarer forvandlet til lækre retter, præcis som Frk. Jensen gjorde, da hun udgav sin kogebog i 1901.
En rejse tilbage til gamle dage
Stemningen i køkkenet er hyggelig og autentisk. Du kan få en snak om gamle opskrifter og lære, hvordan du kan lave mad, der tager hensyn til både kvalitet, lokale råvarer og mindre madspild. Måske bliver du inspireret til at prøve nye retter med mindre kød eller til at bruge gamle, lokale råvarer og opskrifter, der er gået lidt i glemmebogen.
Praktisk information
Dato: Søndag den 8. september 2024
Tid: Kl. 11:00
Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Entré: Gratis
Arrangør: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Oplev madlavning som i gamle dage i Den Fynske Landsby
Kilde: Kultunaut