Oplev en unik vin- og madoplevelse i Gringas

dato

Fredag den 6. september 2024 inviterer Gringas i Odense til en særlig aften, hvor du kan opleve, hvordan vin og mexicansk mad kan gå hånd i hånd. Med en seks-retters menu og seks nøje udvalgte vine, vil Carsten fra Kjær & Sommerfeldt guide dig igennem denne kulinariske rejse.

En aften med vin og mexicansk mad
Arrangementet starter kl. 18.00 og byder på en seks-retters menu, hvor hver ret er parret med en udsøgt vin. Carsten fra Kjær & Sommerfeldt vil præsentere vinene, mens Gringas vil guide dig gennem maden.

Aftenen indledes med tre snacks ledsaget af Domaine Chasselay, Pet Nat 2023. Herefter følger en ceviche-ret, hvor du kan vælge mellem fisk eller palmehjerter, parret med Menade, Verdejo 2022.

Enchiladas og grillmad
Næste ret er enchiladas med valget mellem kylling eller bønner og grøntsager, serveret med Chateau Sainte Maguerite, Symphonie 2020. Grillede grøntsager med gulerodsmole følger, akkompagneret af Charles Frey, Macération, Orange 2022.

Al pastor og dessert
Hovedretten består af Al pastor, hvor du kan vælge mellem svinekød eller selleri, serveret med Weszeli, Mystique 2023. Aftenen afsluttes med en frisk kokosnødtærte, parret med Menade, Sauvignon Blanc - Dulce 2023.

Vegetariske muligheder og justeringer
Hvis du ønsker den vegetariske menu, bedes du informere restauranten ved at ringe på 20864784. Der kan forekomme justeringer i menuen for at sikre den bedst mulige oplevelse.

Praktisk information
Dato: Fredag den 6. september 2024
Tid: Kl. 18.00
Sted: Gringas, Overgade 25, 5000 Odense C
Entré: 900 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut