OKS kontrollede søndagens opgør i 90 minutter: "Det var en super fin kamp for os, hvor vi formåede at flytte bolden i et højt tempo og skabe gode skudmuligheder uden for feltet"

Profilbillede
dato

OKS vandt en vigtig sejr over SUB Ullerslev med en score på 3-1 i dagens fodboldkamp på OKSON-Park.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og var i kontrol det meste af tiden. I det 23. minut scorede Christian Haller det første mål for OKS efter en flot aflevering fra Mikkel Grønkjær. I anden halvleg fortsatte OKS med at dominere, og i det 54. minut scorede Grønkjær selv et flot mål udefra feltet og øgede føringen til 2-0.

SUB Ullerslev formåede at reducere til 2-1 i det 72. minut efter en forsvarsfejl, men OKS fortsatte med at styre kampen. I det 85. minut blev Nichlas Foverskov tacklet i feltet, hvilket resulterede i et straffespark. Anton Bisgaard sparkede bolden i kassen og lukkede kampen med en score på 3-1.

Træner for OKS, Philip Thomsen, var tilfreds med holdets præstation og satte et par ord på kampens forløb

"Kampen mod Ullerslev forløb lidt som forventet. Vi vidste, at vi ville møde et hold med en defensiv tilgang, der stod med 11 mand på deres egen banehalvdel det meste af kampen. Vores primære fokus var at være mere direkte i vores spil for at forhindre dem i at komme på plads og stå i defensiven. Vi skabte mange store chancer, men det tog os indtil det 23. minut, før vi fik scoret med en flot aflevering fra Grønkjær til Haller," lød det fra træneren. 

Thomsen fremhævede også Mikkel Grønkjær for hans præstation i kampen:

"Grønkjær har haft lidt problemer med at finde sit niveau i de seneste kampe, så det var en fornøjelse at se ham spille på et højt niveau i dag. Han leverede en flot assist til Haller og scorede selv et flot mål udefra feltet. Han holdt også tempoet oppe sammen med Sebastian Bendt på den centrale midtbane."

Selvom OKS spillede en god kamp, mente Thomsen stadig, at holdet burde have scoret flere mål:

"Vi havde mange chancer, der ikke blev omsat til scoringer. Det er noget, vi skal arbejde på inden næste kamp. Men alt i alt var det en super fin kamp for os, hvor vi formåede at flytte bolden i et højt tempo og skabe gode skudmuligheder uden for feltet."

OKS kan være tilfredse med deres præstation i dagens kamp og ser frem til at bygge videre på denne sejr i de kommende kampe.

OKS-spilleren, Valdemar Ibsen, giver også sin reaktion på kampen:
"Efter sidste runde generobrede vi førstepladsen, og derfor var vi opsat på at blive i øverst i tabellen med en sejr. Vi sad på det meste af spillet i kampen og dominerede på bolden som vi gerne ville, så vi var meget tilfredse. Nu ser vi frem til næste kamp mod Vindinge på fredag."

Næste kamp for OKS er fredag 13. oktober, hvor de skal møde Vindinge BK på Vindinge Sportsplads (Kunstgræs). Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 3-1 til OKS
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Træner Philip Thomsen, OKS - Serie 1 Herrer