OKS-herrerne hev en storsejr i hus i Langeskov: "Man kan kun være stolt"

Profilbillede
dato

På Langeskov Stadion blev fredag der spillet en fed fodboldkamp mellem hjemmeholdet Langeskov IF og udeholdet OKS. Det blev en kamp, hvor OKS dominerede og endte med at vinde med hele 5-0.

Allerede i det 17. minut kom udeholdet på tavlen, da Rasmus Demant scorede et flot langskud til 0-1. Dette mål virkede til at tage pusten ud af hjemmeholdet, og i det 32. minut øgede Anton Bisgaard føringen til 0-2.

Anden halvleg fortsatte i samme stil som slutningen af første halvleg, hvor OKS fik lov til at spille, som de gerne ville. De flyttede bolden sidelæns og pressede Langeskov tilbage, hvilket gav dem plads til at skabe flere store chancer. Anton Bisgaard udnyttede dette og scorede både til 0-3 og 0-4 i henholdsvis det 60. og 73. minut.

Til sidst lukkede Casper Mattsson kampen med et flot skud til 0-5 i det 80. minut. Dog brændte OKS flere store chancer, som kunne have gjort resultatet endnu større.

Efter kampen udtalte træneren for OKS, Philip Thomsen, at han var meget tilfreds med resultatet.

Han roste holdet for at holde fast i deres aftaler og for at følge kampen og justere småting undervejs. Han fremhævede også Rasmus Demant for en fantastisk kamp, hvor alt lykkedes for ham, herunder scoringen på et flot langskud. Desuden var træneren imponeret over målmanden Marco Rostami, der viste sit værd i målet og holdt buret rent, da den sædvanlige målmand var ude med karantæne.

Selvom træneren var tilfreds med holdets præstation, mente han, at de kunne være mere klar fra start, da Langeskov kom bedst fra start. Han påpegede også, at holdet stadig brænder for mange store chancer, selvom de formår at score fem mål.

OKS-anfører, Rasmus Demant, giver også sin reaktion på kampen:

- Kampen mod Langeskov var en kamp vi havde set meget frem til. Inden vi gik ind til kampen, havde de lukket færre mål ind end os selv, så vi vidste det ville blive en hård kamp med et forsvar der var svært at knække. Dette stod også klart i de første 10 - 15 minutter, hvor Langeskov gjorde det svært for os at holde fast i den plan vi havde lagt fra start.

- Efter det første mål blev scoret, blev der stille og roligt mere plads til, at vi kunne sætte os på kampen og dette gjorde vi. Der blev leveret i begge ender og som anfører kan man kun være stolt af en 5-0 sejr på en svær udebane.

Hvis I vil have live opdateringer fra kampen, bedes i alle gå ind og følge med på Instagram OKS_serie_1

Næste kamp for OKS er lørdag 23. september, hvor de skal møde Chang på Værktøjscenter Fyn - Chang Arena. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 0-5 til OKS
Række: Serie 1 Herrer

Kilde: Træner Philip Thomsen, OKS - Serie 1 Herrer