Odense Jazz Festival: Terrassekoncert med Tobias Elof og Jonathan Bremer

Profilbillede
dato

Lyder Hawaiiansk ukulelemagi, reggae, nordisk folkemusik & jazz på toppen af Borgernes Hus som noget for dig? Så sæt kryds den 26. juli.

Musikbiblioteket og Momentum Musik afholder denne sommer en række terrassekoncerter på toppen af Borgernes Hus under Odense Jazz Festival. Mandag den 26. juli klokken 16-18 kan du opleve meditative møder mellem ukulele og kontrabas. Er der noget ebdre end at nyde musik i solkskin på toppen af byen?

Bag denne koncert står Ukulele-virtuosen Tobias Elof, som i 2017 udsendte det roste solo-album “Settle Down” og Jonathan Bremer fra duoen Bremer/McCoy. De to vil sammen byde på magi og musik og blande lyde og stemninger, så du kun kan overgive dig til musikken.

De to vil fremmane et smukt musikalsk univers, hvor kontrabas og ukulele forener verdensmusikken og jazzen i en blanding af hawaiansk ukulelemagi, reggae, nordisk folkemusik og jazzede klange.

Det koster 60 kroner i entré, men med Nysgerrig Fyn rabat kan du får det til 40 kroner. der er gratis adgang, hvis du har årskort til Momentum Musik.

Du kan læse mere om terrassekoncerten her.

Gældende corona-restriktioner og anbefalinger overholdes.

Kilde: Redaktionen