Odense 3 vinder i Kolding - 2. plads i puljen er sikret

dato

Nyheden er fra Odense Basketball Klub

69:44 efter 40 min.! En lidt slaggy, men alligevel fortjent sejr til Odense 3!

Kampen i Kolding skulle vise sig at blive en klassisk søndagskamp. Odense 3 tog afsted med 9 gutter og stillede et ret stort hold med både Laurynas, Jesper, Steffen, Clas og Nicklas under kurven samtidig at have 4 hurtige guards med Mads, Michael, Martin og Alkis.  I de første 10 minutter af kampen kom vi ikke rigtig ud af starthullerne, og det tog os 3 min. inden vi kunne få noteret de første point i kampprotokollen efter en 3-point scoring af Martin. Selvom vi havde tilrettelagt en strategi mod Koldings hold, lykkedes det dog ikke lige i starten at få omsat den i praksis. Efter kampens 1. periode blev vi nødt til at håndtere en Koldingføring (17:14). Med starten af 2. periode og nogle udskiftninger formåede vi at skabe en 37:29 føring på baggrund af en hurtigere spillestil og mere pres i forsvaret. Efter kampens halvleg vælger vi at køre en stor line up ind og selvom vi brænder en del frie skud, formår vi at stikke af med en 11 points føring. I kampens sidste periode har Kolding ikke noget svar på vores spil og kan ikke komme tilbage ind i kampen. Vi vinder den sidste periode med 21-7 og formår at tage to point med tilbage til det fynske.

Kampen i tal -  Kolding 44-69 Odense Basketball Klub 3

Scoring i 1. periode; 17:14

Scoring i 2. periode; 12:23

Scoring i 3. periode; 8:11

Scoring i 4. periode; 7:21