Miljøstyrelsen søger ny agrofaglig medarbejder, der brænder for bæredygtig anvendelse af pesticider (midlertidig stilling i 3 år)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at bidrage til at reducere pesticidanvendelsen, sikre bæredygtig anvendelse af pesticider i alle erhvervsgrene, har du et godt kendskab til jordbrugserhvervet og evt. erfaring med administration og forvaltning, så har vi jobbet til dig i en mindre gruppe af medarbejdere i Miljøstyrelsens Pesticidenhed.

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1200 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Din arbejdsplads
Den ledige stilling er i enheden Pesticider i Odense. Vi arbejder for at beskytte miljø og sundhed gennem regulering af pesticidområdet. Enheden består af ca. 55 medarbejdere. Vi er organiseret med et chefteam på to kontorchefer og fire funktionsledere. Vores opgaver spænder bredt fra godkendelse af pesticider, til regulering af anvendelsen af pesticider og over til deltagelse i EU-samarbejde.

Du kommer til at høre hjemme i en gruppe, som er på ca. 10 medarbejdere, der bl.a. har opgaver vedr. indsatser, der skal reducere brugen af pesticider og pesticidbelastningen i alle erhvervsgrene, bidrag til at sikre bæredygtig anvendelse af pesticider og årlige opgørelser af salg og forbrug af pesticider.

Vi har en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø, som er præget af høj faglighed, arbejdsglæde, faglig sparring og godt humør.

Vi søger en kollega til disse opgaver
Du skal arbejde bredt med forvaltningen af regler om anvendelsen af pesticider. Eksempler på arbejdsområder vil være: indsatser relateret til uddannelser for professionelle brugere af pesticider, herunder særligt sprøjtecertifikat uddannelsen, indsatser relateret til brugen af pesticider i gartnerierhvervet, andre indsatser der har til formål at reducere pesticidforbruget og sikre bæredygtig anvendelse af pesticider i jordbrugserhvervet og i andre erhverv. Endvidere opdatering af diverse vejledninger, fx om vaske- og fyldepladser for pesticidsprøjter. Du vil blive involveret i generel videreudvikling af forvaltningen på pesticidområdet, besvare henvendelser fra borgere og erhvervene og du vil få samarbejde med en bred skare af interessenter i jordbrugserhvervet.

Kvalifikationer
Som vores kommende kollega der skal arbejde med bæredygtig anvendelse af pesticider, forestiller vi os, at du:

  • Er skarp og kan lide både at arbejde selvstændigt og sammen med andre kolleger med forskellig faglig baggrund og har et godt humør.
  • Har en relevant naturvidenskabelig eller landbrugsfaglig uddannelse.
  • Har kendskab til pesticidanvendelse i fx landbrugs-/gartnerierhvervet.
  • Er god til at kommunikere klart og skriver godt. Det vil være en fordel hvis du har administrativ erfaring.
  • Er effektiv, nysgerrig, ansvarsbevidst og arbejdsom. Du trives med mange opgaver, hvor nogle vil være rutineprægede, mens andre vil kræve udvikling af faglige ideer og fordybelse.
Vi tilbyder
En stilling i en gruppe af dygtige kollegaer og med samarbejdsrelationer til andre enheder i Miljøstyrelsen. Vi løser vores opgaver effektivt og til tiden. Vi har en flad struktur med kort vej mellem chef og medarbejdere og et godt kollegaskab, hvor vi hjælper hinanden. Stemningen er uhøjtidelig med en omgangstone, der er direkte og præget af både humor og respekt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisation af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for jordbrugsteknologer/jordbrugsteknikere i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet vil være i Odense C, vores hovedadresse er på Tolderlundsvej 3-5.

Miljøstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med flextid og mulighed for hjemmearbejde.

Vi forventer ansættelse 1. maj 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Stillingen er tidsbegrænset til 3 år.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Anita Fjelsted på tlf.
41 27 20 94.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis m.m. senest den
4. marts 2024.

Vi planlægger at holde samtaler den 8. marts 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

MILJØSTYRELSEN, Tolderlundsvej , 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998521

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet