BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af personalecaféerne og Team Gæstekok, Mad og Måltider? Du har nu muligheden for at blive en del af en dynamisk arbejdsplads og et engageret fagteam, der arbejder med mad og måltider.
I Mad og Måltider taler vi om, at ”vi kan mere sammen”, og at ”vi løfter blikket fra tallerkenen”. Dette betyder, at vi vægter samarbejdet højt, og vi arbejder ud fra det brede sundhedsbegreb, hvor sundhed både er fysisk, mentalt og socialt.
Stillingen indebærer arbejde med indkøb, kvalitetsudvikling, egenkontrol og reducering af madspild. I stillingen skal man have fokus rettet på udvikling og effektive arbejdsgange.
Om jobbet
Jobbet er en faglig blæksprutte, der kan understøtte vores to ledere. Vi forventer, du er administrativ stærk og er god til at planlægge og organisere dine opgaver. Du kan lide en hverdag, hvor du både skal arbejde administrativt, gå til hånde med praktiske opgaver og arbejde med mennesker. Du skal være en madnørd, der brænder for mad, smag, sundhed, økologi, klima og bæredygtighed.
De primære opgaver er bl.a.:
- At have fokus på bæredygtigheds- og madspildsindsatser og arbejde målrettet med at sikre, at vores drift er så bæredygtig som muligt
- Udarbejdelse af vores økologiregnskab og indkøbsanalyser
- Overblik over vores maskinpark, herunder vurdering og indkøb af nyt udstyr i samarbejde med leder
- Overordnet ansvar for egenkontrol
Vi forestiller os at du er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, og at du derudover:
- Er serviceminded, uhøjtidelig og imødekommende i din omgangstone.
- Har et stort omsorgsgen, og er opmærksom på dine medmennesker.
- Et meningsfuldt arbejde, hvor du kan gøre en kæmpe forskel for vores gæster i cafeerne og borgerne på plejehjemmene
- Plads til, at din faglighed for alvor kommer i spil og udfordres hver dag
- En spændende stilling, hvor godt humør og det gode kollegaskab er en selvfølge
- En spændende arbejdsplads med mange faggrupper, som er en del af en større organisation
- En organisation, hvor udvikling er en selvfølge
Du drives af at skabe synergi sammen med andre, du bygger ovenpå og ser arbejdet som en del af en større helhed. Du har en uhøjtidelig og positiv tilgang til mennesker. Du trives med at være ude blandt kollegaer og er opsøgende og entusiastisk i din tilgang til faget og samarbejdet. Du ser muligheder og formidler din viden på en levende og vedkommende måde.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
Vil du vide mere?
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Hannah Tinggaard Nielsen, på 21 39 26 49 eller på hatni@odense.dk.
Du kan også orientere dig på Byens Køkkens hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om Mad og Måltider, vores organisation, visioner og ambitioner.
Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 3. juli 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 27.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Odense Kommune, Ørbækvej 100A, 1., 5220 Odense SØ
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://odense.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=cb7fa197-1005-41bd-8b7d-8d14401a0920
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5855852