BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Restaurant Bouillon søger en dedikeret, passioneret og gerne frankofil køkkenchef til at lede vores travle køkken i hjertet af Odense.
Du er har en solid erfaring med det klassiske køkken og er vant til at håndtere et stort team ift. vagtplaner og ansættelser samt sikre trivsel og motivation i dit team.
Sammen med resten af teamet, er du ansvarlig for at hver service bliver afviklet optimalt og kvaliteten på tallerknerne er i top.
Du får et stort bagland i ryggen der kan hjælpe med alt det administrative.
Løn, arbejdstid, ansættelsesstart m.v. aftales individuelt.
Send dit CV motiveret af et par ord til direktør, Thomas Oest på thomas@restaurantbouillon.dk - vi holder løbende samtaler og er klar til hurtig ansættelse når vi finder den rette.
RESTAURANT BOUILLON - STOR OPLEVELSE, LILLE REGNING
Bouillon er en særlig type restauration, som opstod i byernes by omkring slutningen af 1800-tallet som en protest mod, at dejlige spiseoplevelser kun var forbeholdt folk med mange penge. Hele kongstanken for les bouillons de Paris var, at enhver skulle kunne spise som højborgeren uden at blive blanket af. God mad til billige priser i smukke lokaler blev mantraet – og gæsterne elskede det. Det er præcis det grundprincip, vi har lånt fra Paris og gjort til vores i hhv. Aarhus, København og nu Odense.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Bouillon ApS, Odense, Gråbrødrepassagen, 5000 Odense C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 26-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6076916