Krea marked i Brandts Klædefabrik og Vintapperstræde

dato

Kom og oplev det kreative marked i Brandts Klædefabrik og Vintapperstræde i Odense lørdag den 7. september 2024. Fra kl. 10 til 15 kan du købe unikke håndlavede produkter og nyde en dag fyldt med kreativitet og inspiration.

En dag fyldt med kreativitet
Brandts Klædefabrik og Vintapperstræde har igen indgået et samarbejde om at afholde et stort kreamarked. Her kan du finde et bredt udvalg af håndlavede produkter, herunder hjemmelavet strik, malerier, lerting, dekorationsting, tegninger, smykker, hjemmesyet tøj, tasker og meget mere. Alle varer er unikke og lavet af de udstillende kunstnere selv eller deres nærmeste.

Book din egen stand
Hvis du selv er kreativ og ønsker at sælge dine håndlavede ting, kan du booke en plads for 100 kr. ved at sende en mail til karina.gerrild@gmail.com. Husk at vedhæfte et billede af det, du sælger, og angiv om du ønsker en plads i Vintapperstrædet eller Brandts Klædefabrik. Medbring selv stativer, borde, stole og eventuelt en parasol, hvis det regner. Hver stand har en størrelse på cirka 2 x 1,5 meter.

Praktiske informationer
Det eneste krav for at deltage som sælger er, at dine ting er lavet af dig selv eller dine nærmeste, og at de er dit eget design eller lavet ud fra en opskrift med ret til videresalg. Tilmelding skal ske senest den 31. august, eller så længe der er ledige pladser.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 7. september 2024
Tid: Kl. 10:00-15:00
Sted: Vintapperstræde og Brandts Klædefabrik, 5000 Odense C
Entré: 100 kr
Arrangør: Alle
Tilmelding: Send en mail til karina.gerrild@gmail.com

Kom og vær en del af en kreativ dag i hjertet af Odense!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut