Kontorelev til optagelsesteam hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kontorelev til vores optagelsesteam i Studieservice i Odense ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole med opstart 1. september 2024.

Er du interesseret i en alsidig uddannelse med masser af relevant praksiserfaring og spændende teoretiske skoleophold? Ønsker du at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer, hvor dine input bliver værdsat?

Vi tilbyder en hverdag i konstant udvikling, hvor fokus både er på at lære, men hvor der også er mulighed for at sætte sit eget præg.

Som kontorelev i Optagelsesteamet, bliver du en del af et administrationsfagligt miljø. Vi har et stort driftsansvar og fokuserer konstant på optimering og udvikling. Du vil få indblik i en politisk styret organisation og lære at sagsbehandle og kommunikere efter forvaltningsretlige principper.

Optagelsesteamets primære rolle er at håndtere ansøgninger fra ansøgere til over 40 uddannelser. Gennem din elevtid vil du få et større og mere specialiseret kendskab til udvalgte uddannelser. Dine opgaver vil bl.a. omfatte sagsbehandling og optagelsesvejledning til ansøgere via telefon, e-mail og chat.

Hvem er du?

Vi har meget at byde på som uddannelsessted, og vores mål er at uddanne vores kontorelever til at blive dygtige og selvstændige medarbejdere.

Vi lægger vægt på følgende egenskaber hos vores kontorelever:

  • Udadvendthed og samarbejde: Vi forventer, at du er udadvendt og serviceminded i dialogen med andre. Evnen til at samarbejde og tilpasse dig er afgørende.
  • Nysgerrighed: Vær nysgerrig og engageret i både store og små opgaver. Lad din nysgerrighed drive din læring.
  • Selvstændighed: Tag aktivt ansvar for din egen udvikling. Stræb efter at dygtiggøre dig og tage initiativ.
  • Klar kommunikation: Vær stærk i skriftlighed og formulér dig klart og tydeligt. God kommunikation er nøglen til effektivt samarbejde.
  • Detaljeorientering: Vær grundig og omhyggelig i dit arbejde. Detaljer kan gøre en stor forskel.
  • IT-kendskab: Da mange opgaver løses i digitale systemer og platforme, er det vigtigt, at du har et godt kendskab til IT. Vær villig til at lære nye IT-systemer at kende.

Om os

Optagelsen udgør et lille, engageret team, der stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde. Vores mål er at være på forkant med vores opgaver. Vi er ansvarlige for optagelsen af studerende på over 40 uddannelser.

Optagelsesteamet er en integreret del af Studieservice på UCL, som er en enhed på i alt 90 medarbejdere fordelt på flere afdelinger. Udover en kontorelev består vores team af fire fastansatte medarbejdere og en afdelingsleder. Periodisk samarbejder vi også med en gruppe af studentermedhjælpere og kolleger fra Studieservice. Vores omgangstone er uformel, og vi værdsætter mangfoldigheden.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat på Seebladsgade 1 i Odense. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge.

Ansættelse sker efter OAO fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer.

Månedslønnen for elever er på kr. 15.761,50 og for voksenelever kr. 22.569,08. Vores elever er desuden omfattet af pensionsordning.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Pernille Bering på 2277 5674 eller pebe1@ucl.dk.

Interesseret?

Hvis du opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb, så send os din ansøgning via www.ucl.dk/job senest tirsdag den 11. juni 2024.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 18. juni 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054732

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet