Kokkeelev søges til spændende projekt i Odense - Ærtefabrikken

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kokkeelev til nyt spændende projekt i Odense – Ærtefabrikken

Restaurant Nordatlanten og Ærtefabrikken hænger tæt sammen. Vi er naturligvis to selvstændige forretninger men har også masser af samarbejde.

Ærtefabrikken har udvidet kraftigt og er flyttet til ny lokation – Vi har nu adresse i Thrige Firkanten i et 1200m2 stort lokale. Vi åbnede 01.12.2023 med helt nyt åbnet køkken, 1. sal med loungeområde og meget andet.

Derfor søger vi en kokkeelev, som har lyst til at lege med i et nyt stort hus fyldt med spændende aktiviteter.

Vi skal primært koncentrere os om en lækker frokostordning til de mange små og mellemstore virksomheder der har adresse i Thrigefirkanten.

Herudover vil der være diverse andre aktiviteter – Store fælles julefrokoster, konfirmationer, konferencer og events.

Vi oplever travlhed, og det er derfor, vi nu søger en passioneret elev, der brænder for at blive en dygtig kok. Du lærer at mestre forskellige aspekter af gastronomiens spændende kunst; for hos os er kokkeeleverne med hele vejen rundt. Vores nye kokkelev skal være nysgerrig og være med til at komme med ideer og udvikle vores køkken.

Om os
Det er ti år siden, vi åbnede Restaurant Nordatlanten og et år siden vi åbnede Ærtefabrikken. Vi har 50 ansatte og de to forretninger kommer til at samarbejde om mange ting og vi bliver derfor én stor familie.

Hvad bliver du en del af?
• En dynamisk og kreativ arbejdsplads, med højt drive og masser af potentiale.
• Et team med 2 venues med 50 ansatte, både faglærte og ufaglærte.
• Et køkken med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne.
• En arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling.
• Et stort hus med masser af kreativt virke: Iværksætteri, musik, foredrag, udstillinger mm.
• En arbejdsplads, hvor vi bruger tid på nye ideer og på udvikling.

Typiske arbejdsopgaver:
• Produktion og klargøring til vores frokostordning.
• Klargøring, opbakning og produktion af retter til selskaber og events.
• Holde overblik over frokostbuffeten, snakke med frokostgæsterne
• ”Køre service”, være med når vi har travlt og servicere vores gæster
• Kontrol af råvarer, daglig rengøring og varebestilling.

Hvem er du?
Du er glad, professionel, udadvendt og klar på at lave god mad sammen med dine kolleger. Du:
• Ser det ikke som et problem at arbejde fra tidlig morgen.
• Ser det ikke som et problem at arbejde aftner og weekender i højsæson.
• Kan bevare overblikket selv i pressede situationer.
• Er fleksibel, stabil, ansvarsbevidst, har humoristisk sans og har et godt humør.
• Har en medfødt passion for mad og værdsætter de gode, friske råvarer.
• Er kreativ og har lyst til at være medbestemmende i forhold til menuvalg.
• Er klar på at arbejde med køkkenprocenter og økonomi.

Kan du mærke, at det lyder som den bedste læreplads? – Ja, du kan!

Vi tilbyder ordende forhold med høje standarder på en arbejdsplads, hvor vi har højt til loftet og plads til personlig og faglig udvikling.

Skriv til os, og lad din kortfattede og motiverede ansøgning med foto samt evt. CV, mærket ”Kokkelev” gå til Stefan Gravesen, direktør Restaurant Nordatlanten på e-mail: stefan@restaurantnordatlanten.dk


Deadline for ansøgning har vi ikke, for vi ansætter, når vi finder den rigtige.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ærtefabrikken ApS, Edisonsvej, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6089852

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet