Juridiske sagsbehandlere til kontor med bredde i opgaverne og godt fællesskab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kom og bliv en del af et kontor i Odense, hvor vi har fokus på at skabe resultater sammen. Oplev en arbejdsdag, hvor opgaver og ansvar følger din faglige udvikling og interesse. Og vær med i et team med sammenhold, hvor dine kolleger er klar til at tage dig med på sjove, sociale arrangementer.

Et bredt felt af sagsområder i en arbejdsdag med sparring
Bliv en del af 17. kontor hos Skatteankestyrelsen i Odense. Her arbejder vi med et bredt felt af sagsområder: inddrivelse, udlejning af fast ejendom og erhvervsbeskatning. Omdrejningspunktet for os er høj kvalitet og retssikkerhed. Vi vil sørge for, at borgere og virksomheder oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Vi har mange forskellige opgaver på hylderne – både komplekse sager og sager, som gennemgår en hurtigere sagsbehandling. Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men vi samarbejder på tværs i kontoret, sparrer med hinanden og bevæger os fleksibelt mellem opgaverne – det giver dig mulighed for at arbejde med flere områder og blive en dygtig eller dygtigere sagsbehandler.

På inddrivelsesområdet er der sagstyper som eftergivelse, henstand, lønindeholdelse og retskraftsvurdering. Sagerne om udlejning af fast ejendom omhandler en bred vifte af problemstillinger ved udlejning bl.a. beskatning af lejeindtægter, fastsættelse af den objektive udlejningsværdi og vurdering af fradragsberettigede udgifter. Erhvervsbeskatningssagerne handler om sondringen mellem selvstændige og lønmodtagere, og vurderingen af erhvervs eller ikke-erhvervsmæssig drift af virksomheder.
Vi udarbejder en indstilling til afgørelse til afgørelsesmyndighederne skatteankenævn og Landsskatteretten.

Vi tilrettelægger et udførligt onboardingprogram til dig. Du får bl.a. tilknyttet en fast sparringspartner eller mentor, som understøtter dig i din faglige udvikling. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen
  • sager inden for erhvervsbeskatning og fast ejendom
  • sikre en effektiv klagesagsbehandling, hvor du anvender dine skatte- og forvaltningsretlige kompetencer
  • sikre et godt sagsflow i dine sager med god kontakt til borgere og repræsentanter i sagsforløbet.
Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • er uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud. eller har en diplom- eller masteruddannelse i skat
  • har lyst til at arbejde med sagsbehandling og måske endda har erfaring med sagsbehandling
  • sætter pris på et socialt miljø og en uformel tone, og kommunikerer klart både i tale og særligt på skrift
  • er klar på at arbejde selvstændigt, målrettet og tage ansvar, og samtidig er motiveret for faglig sparring, samarbejde og læring.
Din nye kollega Christina Lindberg glæder sig til at møde dig
Du kan se frem til spændende opgaver og at blive understøttet fagligt. Der er en stærk tradition for sparring og vidensdeling og gode muligheder for faglig udvikling. Da jeg startede i 17. kontor, lagde jeg desuden mærke til, hvor gode alle er til at tale sammen om stort og småt. Det er virkeligt rart. Og vi er gode til at have fokus på sociale aktiviteter – der er tilbud om fælles morgenmad om torsdagen, vi tager ud og spiser frokost sammen, der er padelklub og meget andet”, fortæller fuldmægtig Christina Lindberg.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

.. at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit eksamensbevis og CV via linket ”Søg stillingen” senest den 19. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten Helmer Rasmussen på telefonnummer 33 76 24 12. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Christina Lindberg på telefonnummer 33 76 23 60.

Der vil indgå en personlighedsprofiltest og eventuelt en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. september 2023 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Thomas B Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C. Lokationen ligger helt centralt i Odense få minutters gang fra stationen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odense Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteankestyrelsen Odsense, Thomas B. Thriges Gade 44, st., 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169469&DepartmentId=9893&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842662

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet