Jazzkoncert med Patrick Dorgan og Odense Jazz Orchestra

dato

Oplev en uforglemmelig aften med jazzmusik, når Patrick Dorgan og Odense Jazz Orchestra optræder i Musikhuset Posten den 25. september 2024. Med en imponerende række af talentfulde musikere og vokalister er der lagt op til en koncert, der vil fylde salen med sjælfulde toner og energiske rytmer.

Patrick Dorgan og The Curlettes
Aftenen byder på vokaloptrædener fra Patrick Dorgan, kendt for sin kraftfulde stemme og karismatiske sceneoptræden. Han vil blive akkompagneret af The Curlettes, bestående af Sara Gadborg, Vicki Gemmer Schultz og Julie Strange, som vil tilføre deres harmoniske vokaler til koncerten.

Odense Jazz Orchestra
Under ledelse af dirigent Torben Sminge vil Odense Jazz Orchestra levere en musikalsk oplevelse med en bred vifte af instrumenter. Orkesteret består af dygtige musikere som Morten Øberg på altsaxofon, sopransaxofon og fløjte, og Guy Moscoso på altsaxofon, klarinet og fløjte. Der vil også være optrædener fra Finn Henriksen, Hans Mydtskov og Ole Visby på forskellige saxofoner og klarinetter.

En aften fyldt med jazz
Med en stærk rytmesektion bestående af Michael Salling på klaver og keyboards, Morten Nordal på guitar, Kasper Tagel på bas og Chano Olskær på trommer, er der garanti for en aften fyldt med swingende jazz og komplekse harmonier. Trompet- og flygelhornsektionen vil blive varetaget af Søren Phille Bærbak, Tomasz Dabrowski, Jakob Holdensen og H.C. Erbs, mens Stefan Ringive, Mikkel Aagaard Nielsen, Anders Ringgaard og John Kristensen vil sørge for trombonelydene.

Praktisk information
Dato: Onsdag den 25. september 2024
Tid: Kl. 20:00
Sted: Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense C
Entré: 295 kr + evt. gebyr
Arrangør: Alle

For billetter og yderligere information, besøg Musikhuset Postens hjemmeside.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut