BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Der opslås to introduktionsstillinger i urologi, hvor man kombinerer ansættelse på en højt specialiseret afdeling og på en funktionsbærende enhed, så man kommer rundt om hele urologien.
Ansættelsen er godkendt af Videreuddannelsen i Region Syddanmark og er planlagt med blandet funktion i Odense og Svendborg med nogenlunde ligelig fordeling hvert sted.
Der planlægges med dagaktivitet i Svendborg i form af ambulatorier, cystoskopi og operationer, og med blandet aktivitet i form af vagter og dagtid med varierende opgaver i Odense.
Om afdelingen
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en afdeling med aktivitet fordelt på to matrikler i Odense og i Svendborg. Afdelingen i Odense har højt specialiserede funktioner inden for udredning og behandling af blærecancer, binyretumorer, visse blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor prostatacancer, nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn. Afdelingen dækker hele den benigne urologi incl urologi på børn.
Aktiviteterne i Svendborg foregår på hovedfunktionsniveau med basisurologiske problemstillinger, der omfatter udredning og behandling af urinvejskonkrementer, benigne nyrelidelser, benigne blære – og prostatalidelser, penile og skrotale lidelser. Herudover foretages udredning af maligne sygdomme i urinvejene, hvor efterfølgende behandling foregår på den højt specialiserede enhed i Odense.
Der er ambulant og operativ aktivitet på begge matrikler.
Ambulatorier: Samlet afvikles ca 10 lægeamb, 2 cystoskopiamb og flere sygeplejeamb dagligt på de to enheder.
Operationer: Afdelingen i Odense har eget operationsafsnit, del i et dagkirurgisk center samt del i en Da Vinci operationsrobot, i alt en operationskapacitet svarende til 22 lejer pr. uge. I Svendborg opereres på 5 operationslejer om ugen på central operationsafsnit og 3-4 lejer i dagkirurgien. I alt udføres 90 – 100 operationer pr uge.
Afdeling L har et 24/7 sengeafsnit med 20 senge i Odense, hvorimod alle operationspatienter i Svendborg varetages via FOPA, som er en fælles dagkirurgisk enhed for alle kirurgiske afdelinger.
Alle akutte patienter fra hele optageområdet modtages i Odense via FAM.
Bemanding
Der er ca. 180 ansatte, 150 er på afdelingen i Odense og 30 på afdelingen i Svendborg. Lægegruppens andel er 45 læger, heraf 18 overlæger, 8 afdelingslæger og 20 yngre læger på forskelligt uddannelsesniveau. I alle 3 vagtlag er der læger, som har funktion på begge matrikler, ligesom professor, TR for yngre læger og lægernes arbejdsmiljørepræsentant er fælles. Der er uddannelsesansvarlig overlæge og uddannelseskoordinerende yngre læge på hver matrikel.
Introduktionslægerne roterer på de to matrikler, så der er ugentlige ambulatorier og operationsdage i Svendborg. I Odense vil de yngre læger dække forvagt, stuegang og amb samt ind imellem deltage i operationer.
I Odense er 3 vagtlag, hvoraf overlægerne alle er i beredskabsvagt, afdelingslægerne er i bagvagt med tilkald fra bolig, og de yngre læger er forvagt med tilstedeværelse i en to skiftet vagt. I Svendborg er der ingen vagt efter kl 17.
Normal arbejdstid: kl 7.45 – 15.15.
Samarbejde/forskning
Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH, SDU og andre urologiske afdelinger i regionen både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.
Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs- og elite specialestuderende. Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU, professor fra Institut for Eksperimentel Kirurgi samt associate professor fra North Carolina. Der vil være rig mulighed for deltagelse i forskningsprojekter.
Arbejdssted. Arbejdsadresser:
Urinvejskirurgisk afdeling L
OUH Svendborg Sygehus
Baagøes Allé 15
5700 Svendborg
Urinvejskirurgisk Afdeling L
OUH Odense Universitetshospital
Sdr Boulevard 29
5000 Odense C
Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Forening af Yngre Læger og er omfattet af Ny Løn.
Ansøgningsfrist
Bemærk at ansøgningsfristen er 06.10.2023.
Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtaler planlægges snarest derefter.
Hvis du har spørgsmålation
Yderligere information kan fås ved henvendelse til cheflæge Ulla Geertsen på tlf. 2273 3625 eller på e-mail ulla.geertsen@rsyd.dk
eller til Uddannelsesansvarlig overlæge Mikhail Diatchikhine på tlf. 40220144 eller på mail mikhail.diatchikhine2@rsyd.dk
Du kan også læse mere om os på www.ouh.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Odense Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Odense Universitets Hospital, J.B. Winsløws Vej, 5000 Odense C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 06-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915443