Ilva i Odense udvider servicen med gratis trailere

Foto: Freetrailer.
Profilbillede

De odenseanske husholdninger har de seneste ti år fået 32 procent flere trailere i carporten. Men hvorfor købe en trailer, når bolighuset Ilva i Odense nu stiller gratis trailere fra Freetrailer til rådighed for alle.

Bolighuset Ilva i Odense og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har netop indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Odense. Nu kan odenseanerne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere. Det vækker glæde i det lokale bolighus.

"Vi er rigtig glade for at kunne give vores kunder en god service, og det understreger det her tilbud jo kun meget tydeligt. At der lige står en trailer klar, man kan låne kvit og frit, er jo et glimrende eksempel på rigtig god service," siger John Grenå Jacobsen, varehuschef i Ilva Odense.

Odenseanerne elsker trailere
Antallet af trailere i Odenses husholdninger er steget med 32 procent til 21.841 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Men selvom odenseanerne selv ejer flere og flere trailere, så oplever danske Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, samtidig også en massiv interesse for de gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

"Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende. Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva," siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer.

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Kilde: Epicent.dk