Hjælp med at samle affald på strandene

Profilbillede
dato

WE WALK har i 2021 fokus på strandoprydning og opfordrer alle, som vil være med til at holde strandene rene, til at give en hånd og bestille en strandoprydningspakke.

Sommeren er over os og mange mennesker tilbringer solskinstimer på stranden. Ingen har lyst til at ligge i affald eller se vores hav fyldes af affald. Derfor har WE WALK nu arrangeret, at vi alle kan hjælpe til med strandoprydning og dermed bidrage til WE WALKs samlede regnskab af opsamlet strandaffald for hele året.

Alt du skal gøre er:

  1. Bestil en strandoprydningspakke hos WE WALK lige her. Pakken består af en affaldspose, et par handsker og en lille snack til turen.
  2. Gå en tur på stranden og saml alt det affald op, som du støder på undervejs.
  3. Registrer din tur i denne formular
  4. Dette er ikke et krav, men hvis du har lyst, må du meget gerne dele billeder fra din tur på facebook og instagram. Brug #wewalkstrandoprydning for at sætte fokus på vores strandoprydnings-projekt.

Efter jeres oprydningstur skal havfaldsposerne smides i de affaldsspande, som står ude på stranden. Jeres opsamlede affald kan nemlig indeholde en masse sand, som helst ikke skal medbringes hjem i jeres egne skraldespande.

Bestilling af strandoprydningspakker

Hvis du vil være helt sikker på at modtage din strandoprydningspakke i juli, skal du bestille den senest den 27. juni. Andre deadlines for bestilling og modtagelse af pakker, kan du læse mere om her

Kilde: Redaktionen