Her kan du se Danmark på storskærm i Odense

Profilbillede
dato

Danmark er videre og skal på lørdag spille mod Tjekkiet. Vil du se kampen sammen med andre og heppe på Danmark helt fra Odense, så gælder det om at få reserveret nu. 

Efter en spændende kamp sidste lørdag mod Wales, går vi endnu en nervepirrende lørdag i møde. Danmark skal spille kvartfinale mod Tjekkiet. Det er en modstander, som der er mange forskellige meninger om, men de fleste har nok tænkt sig at sidde klistret foran skærmen, hvis ikke de har mulighed for at rejse til Baku og heppe på fodbolddrengene der. Det kan være svært at finde den helt rette fodbold-stemning hjemme i sin egen stue.

Nu har du mulighed for at se kampen på storskærm sammen med andre, der er med på at råbe højt både når det går godt og når det går skidt. En fodboldkamp samler folk og derfor er der mange, der har efterspurgt storskærme i deres lokalmiljø.

Du kan nu komme og se kampen, drikke en kold øl for drengene og klappe dem til en sejr sammen med andre. Pakhuset inviterer til magisk lørdag på Pakhuspladsen, hvor der opstilles storskærm. Du skal have en siddeplads, for at kunne se kampen på Pakhuspladsen, så sørg for at være i god tid. Det er først til mølle.

Kilde: Redaktionen