Gratis klatring i Odense klatreklub

Profilbillede
dato

Odense klatreklub fejrer deres fødselsdag ved at invitere til 14 dages gratis klatring, så alle kan afprøve den nye olympiske disciplin, bouldering.

Kom med til fejring af Boulders fire års fødselsdag, når de vælger at fejre den ved at give dig en gave - nemlig gratis klatring.

Frem til den 14. august kan du prøve kræfter med bouldering, som kræver bøjede knæ, hoftevrid og stærke fingre. Frem til den 14. august bliver der tændt grill og inviteret til fri træning i klatrehallen på Wichmannsgade.

Bouldering er blevet en olympisk disciplin, og Boulders håber at være med til at inspirere flere til at dyrke denne fede sport. Måske gemmer der sig et skjult talent i byen.

Boulders i Odense har mange forskellige medlemmer i en bred aldersgruppe. De har nemlig medlemmer fra fem år og op til 50 år. Der er altid en opmuntrende bemærkning og hjælp at hente blandt klubbens medlemmer. 

Bouldering er friklatring uden seler og sikkerhedsliner. Denne type er en sport både for krop og hjerne og udfordringen ligger i at finde den bedste vej rundt på væggene, der simulerer klippeblokke. Det er altså ikke højden der er afgørende i denne type klatring.

Du er velkommen hos Boulders fra den 1.-14. august.

Kilde: Redaktionen