Freddie stjæler showet med fire mål i Changs pligtsejr over KFUM's BK.

Dagens stemmer, en gang blandede bolsjer.
dato

Chang (1) sikrede sig en solid sejr i en kamp mod KFUM's BK. På trods af en god præstation, ser træner Claus Buchhave potentiale til mere, specielt hos dagens stjerne, Freddie, der scorede fire mål.

På en kølig efterårsdag den 14. oktober 2024, rejste Chang (1) til KFUM's BK for at kæmpe om de vigtige point i en udekamp. Efter slutfløjtet kunne gæsterne tage hjem med sejren i bagagen. Træner Claus Buchhave var tilfreds med resultatet og sagde: "Det var en pligtsejr i dag, og det leverede vi også uden at vi spillede os helt ud."

Chang (1) formåede at skabe mange chancer, og det blev en målrig kamp med mange forskellige målscorere. Dette viste holdets alsidighed og evne til at producere i alle offensivens faser. "Vi fik skabt en masse chancer og mange forskellige målscorere," udtrykte Claus Buchhave efter kampen.

For at bygge videre på den solide indsats, indikerede Buchhave områder, hvor holdet kan blive endnu bedre. "At slå koldt vand i blodet og spille bolden rundt, når vi har mulighed for det. Næste kamp skal vi også have endnu mere fokus fra start," tilføjede han.

En spiller, der især strålede på banen, var Freddie, der imponerede med hele fire mål. Claus Buchhave mente dog, at præstationen kunne have været endnu bedre: "Freddie med 4 mål var kampens spiller, men på en bedre dag havde han måske endda scoret 7-8 mål."

En af spillerne på holdet, Christian Dalskov, reflekterede over et specifikt aspekt af kampen: "Det var ærgerligt vi ikke kunne holde nullet i dag, da dette virkelig var kampen, vi skulle gøre det i." Dette antyder, at selvom målscoringen var i top, kan der arbejdes videre med den defensive stabilitet.

Næste kamp for Chang (1) er et opgør imod BK Posten (1). Det udspiller sig i Værktøjscenter Fyn - Chang Arena d. 16. oktober klokken 18:30.

Kampens resultat: 1-10 til Chang (1)
Række: Herre S4 - Efterår 2024 (11:11/9:9), Pulje 8